Allt blir... fel?

Jisses. Jag Ă€r redan mentalt slut efter denna jobb dagđŸ˜„ Och har 4 dagar med jobb var denna vecka! Dock ej onsdag dĂ„ det Ă€r Sveriges nationaldag! Men torsdag & fredag Ă€r de jobba.

Och att trÀffa vÀnner eller bara mÀnniskor efter jag har jobbat Àr sÄ extremt jobbigt och pÄ frestande. Att jag vissa gÄnger hör av mig och sÀga nej att jag inte orkar. För att jag Àr helt utmattad. Men det Àr hÀr min ADHD-hjÀrna kommer innan. Det tar musten ur mig att vara igÄng en hel dag och jobba. Sen blir de inte lÀttare eller bÀttre av denna svenska sommaren vi nu har fÄtt hit! Vilket Àr sÄ sjukt trÄkigt, att jag inte ens orkar trÀffa dem jag gillar, vÀnner, bekanta, eller lÀra kÀnna nya mÀnniskor.

Och nÀr jag vÀl tar mig "i skinnet" & trÀffar dem sÄ Àr jag helt "död" nÀr jag kommer hem. Av utmatning. Jag Àr helt off i huvudet. Orkar inte tÀnka, inte göra ett skvatt. SÄ att stÀda, hjÀlpa till hemma m.m. Àr inte direkt nÄgot som jag tÀnker pÄ nÀr jag kommer hem och inte tÀnker pÄ alls under dem dagarna jag jobbar. SÄ pÄ ett sÀtt hatar jag denna ADHD-Diagnos men samtidigt Àlskar jag den, för den gör mig till mig och jag vet vilka mina starka och svaga sidor Àr.

Men ska försöka att trÀffa flera kompisar efter jobbet eller senare under kvÀllen! KÀnner att jag sjÀlv behöver det för att bara fÄ komma ut och fÄ bort den dÀr jobbiga kÀnslan av att jag inte orkar, inte vill, att jag bara vill stÀnga in mig frÄn alla mÀnniskor och inte behöva bry mig alls.

För det Àr just sÄ de kÀnns nÀr jag varit igÄng en dag och jobbat. Jobbet med barn, prata med förÀldrarna, och buss resorna till och hem frÄn jobbet. Det blir sÄ mycket "kontakt" med mÀnniskor att jag kÀnner att jag "fÄr nog" för dag? Att jag inte orkar trÀffa mera mÀnniskor, att det helt enkelt blir för mycket kontakt.

Men dÄ borde de ju bli lÀttare pÄ helgerna? Ja ibland Àr det lÀttare, men sen kommer det dem dÀr helgerna nÀr jag inte vill göra nÄgot, eller inte vill vara med nÄgon. Förutom att ligga hemma i sÀng och inte behöva göra eller tÀnka pÄ nÄgot alls. Vilket nu pÄ senaste tid har varit vÀldigt mÄnga.

Detta "beteende" Àr sÄ jobbigt och att de fortsÀtter gör de bara jobbigare pÄ kvÀllarna. DÄ alla tankar kommer pÄ en gÄng. och mitt humör gÄr frÄn 10 till 0. Och att försöka sÀga till mig sjÀlv att de blir bÀttre, du kommer ut ur detta "mÄende" har inte hjÀlpt mig Àn.

Som i kvĂ€ll, jag Ă€r helt slut mentalt och i kroppen😔 Och det Ă€nda jag vill göra egentligen Ă€r att bara brista ut i grĂ„tt för att jag inte pallar med detta nĂ„got mer. Men jag har sĂ„ svĂ„rt att ta mig ur detta att jag inte vet vad jag ska göra.

Och sen att man smÄ brÄkar med en vÀn, har blandade kÀnslor till vad jag vill generellt just nu gör inte detta sÄ mycket bÀttre!

Och i morgon, torsdag & fredag Ă€r det jobb igen , dĂ„ 8-16:45😰 Kommer bli lĂ„nga dagar och kommer vara helt slut efter dem dagarna sĂ„ jag lĂ€ngtar verkligen efter helgen som kommer som bara den😍

FĂ„r helt enkelt se hur jag orkar med dagen i morgon!

Nu sĂ€ger jag god natt och hoppas pĂ„ en bra god natt sömn😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229