2 veckor senare brister jag i tårar...

God kväll på er!

Hoppas eran Tisdag har varit bra, själv har min dag varit upp i 100 hela dan. Intervju idag, vilket jag tyckte gick helt okej. Sen 2 möten på We mind, de ena med kuratorn och sen med arbetsterapeuten för att hämta mitt täcke😍 Dock väger det 10 kg, vilket inte var det lättaste att bädda om. Men det gick, men i fortsättningen ber jag pappa om hjälp med det.

Mötet med kuratorn gick i alla fall bra, vi bokade dock inget nytt möte då jag sa att vi kunde vänta. Då jag ska träffa läkaren igen om ca 5 veckor för en kolla hur det går med den nya antidepressiva. Förhoppningsvis så funkar dessa och jag behöver inte byta eller träffa en psykolog.

Men min kost i dag har verkligen inte funkat som den ska, eller mera tidsmässigt. Frukosten gick bra och mellanmålet, sen blev det lunch vid 16 tiden bara för att jag kom hem vid 12 och åter mellis sen iväg till we mind vid halv 2 för möten.. Så ja de fick bli lunch vid 16 tiden och sen gymmet vid 17 ungefär och middag vid 19 ca.

Men än så länge känner ja mig mera lugn med täcke, dock kan jag inte säga hur det funkar förens om någon vecka.

Men att inse att alla känslor kommer ikapp en är brutalt jobbigt. Att ha lyckats skjuta fram dem under x antal dagar tills att det brast i dag💔 Visste att jag redan saknade Teddy, men inte så här mycket. Sen tror jag det blir en blandning av det och dem nya antidepressiva som spökar så att säga. Även fast jag vet att dem 2 första veckorna är rena helvete så att säga så vill jag inte att det ska bli så här. Mår redan skit som det är, behöver inte bli påmind om hur mycket jag saknar Teddy/isbjörn.... Hur mycket jag saknar våra meddelande, tryggheten som jag kände hos honom, säkerheten. Denna lista skulle jag kunna göra lång, men orkar inte gråta mera än vad jag gör just nu. Vill bara slippa denna smärta och kunna gå vidare utan problem så att säga.

Men någon gång brister det för alla tyvärr, vilket det gjorde nu tyvärr. Vilket jag inte ville men dessvärre kan jag inte styra det...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229