1 vecka har gått

1 vecka med dem nya antidepressiva och just nu känner jag ingen förbättring alls. Vilket jag självklart förstår att det inte sker en förändring efter bara någon vecka. Men att känna sig mer nedstämd till och från, det hoppas jag verkligen försvinner så fort som möjligt. Sen ska vi inte prata om tröttheten som jag får av denna medicin heller.

Kan hålla igång kanske 3-4 timmar på dagen och sen vara helt slut och behöva ta en liten powernap. Oftast blir det en nap runt 16-17 tiden, då jag är helt slut och energin är helt borta. Men självklart så påverkar denna nap min sömn sen på kvällen vilket verkligen suger.

Så i dag så försökte jag undvika den där powernapen, hur trött jag än var efter att ha träffat Madde i några timmar under dagen. Blev en frukost/lunch vid 11 tiden och sen handla lite nödvändiga saker som hade tagit slut som, hårspray, torrschampo, setting puder och bun gel-spray från Loreal.

Riktigt sugen på att testa bun gel-sprayen och se om det verkligen funkar. Så på den produkten finns det stora förhoppningar på. Har ni testade den eller någon av dem andra produkterna i serien?

Gillar

Kommentarer