Hey alle

Weekday har for tiden de fedeste items i butikkerne og på netshoppen, og på collagen ovenover har jeg lavet mine 3 favorit outfits ud fra alle de ting som Weekday har lige nu. Ingen af tingene er på tilbud, så de forsvinder nok ikke lige foreløbigt.

Mine tanker med outfittene er klart at de skal være casual, behagelige men stadig sygt cool. Alle outfits har farver i sig, hvilket jo er på mode lige nu. Det er klart nogle outfits jeg selv ville gå i!


Håber i kan lide dem og får lidt inspiration! :)

Kram


OUTFIT 1:

Jakke Jeans T-shirt Støvler

OUTFIT 2:

Læderjakke Jeans Taske Solbriller T-shirt Sweatshirt Sneakers

OUTFIT 3:

Hue Sweatshirt Top Nederdel Sneakers Rygsæk


Likes

Comments

Hey alle

I dag har jeg lavet 2 outfits inspireret af Cara Delevigne. Cara Delevigne er en model og skuespiller, som har ændret modekulturen helt vildt. Hun kom med sine store øjenbryn, og ændrede normen til at øjenbryn ikke skulle være perfekte og heller ikke plukket mega markant - men at alle bryn har sin charme. Cara Delevigne blev især kendt for hendes skøre personlighed, da hun ofte på billeder har fjollet rundt. Hun er ret rebelsk og har en drenget stil, hvilket jeg har prøvet at efterligne. 

Det venstre outfit (det dyre outfit):

Hat Læderjakke Top Bukser Støvler Taske Ur

Det højre outfit (budget outfit):

Læderjakke T-shirt Jeans Sneakers Taske Solbriller

Disse to outfits synes jeg selv er sygt fede, og jeg ville helt sikkert gerne gå i dem begge. Det ene er meget dyrt, og det andet er semi dyrt med nogle af tingene, men selvfølgelig kan man købe et par grå bukser fra fx Monki, hvor de ikke er så dyre. Det er altid alternativer der er billigere og helt sikkert lige så fede.

Link til collage med direkte link til tøj, hvis de ikke virker ovenfor:

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=211610573

Jeg håber i har kunne lide disse to outfits. Smid gerne en kommentar og sig hvad i synes om dem.

Kram E

Likes

Comments

Hey guys

Jeg er selv lige blevet student her i sommer, og har valgt at tage at sabbatår i dette kommende år, da jeg følte jeg ville have en pause fra skolegangen, men også en mulighed for at opleve en hel masse i dette år.

Jeg har derfor undersøgt hvilke muligheder man har i et sabbatår og giver her mine 5 bedste råd til at få et fedt, spændende og sjovt sabbatår.

1. Arbejde

Jeg skal selv i mit sabbatår arbejde en hel masse, da det er en god måde at bruge tiden på, få udarbejdet et godt CV på og samtidig på noget arbejdserfaring inden man kommer på den anden side af uddannelse og rammer den virkelige verden.

2. Rejse

Jeg håber selv at komme ud at rejse. Jeg har nogle veninder der lige nu er på interrail gennem hele Europa, hvilket er en måde at rejse på. Jeg vil selv gerne til Asien og opleve kulturen derovre. Uanset hvilket måde man rejser på, så er det altid en god ide at komme ud og opleve andre lande og kulturer. Rejs rundt og oplev verden, så kan det næsten ikke blive bedre.

3. Højskole

Højskoler er ekstremt fede, og en super fed måde at lave noget socialt på i sit sabbatår. Mange tager også på højskoler som forberedende til den kommende uddanelse de vil på. Jeg havde selv overvejet en højskole med fokus på rejser og oplevelser, men valgte ikke at melde mig på en.

4. Frivilligt arbejde i udlandet

En helt anden ting er frivilligt arbejde, som jeg synes er super fedt at mange unge gør. Det er en kæmpe oplevelse for livet gætter jeg på, og man kommer helt sikkert til at opleve noget andet end kedelige Danmark.

5. Au pair

Dette er en super god ide, hvis man vil opleve en anden kultur i sit sabbatår og samtidig eventuelt lære et sprog. Jeg har veninder der har valgt at blive au pair, så de netop kan få en oplevelse, men også fordi det ser super godt ud på sit CV. Jeg kunne forestille mig, at man også fik en godt bånd til den familie man endte hos, og dermed også endnu en oplevelse.

Alt i alt så er mit primære råd, at man skal lave noget i sit sabbatår i stedet for at sidder derhjemme og intet opleve. Kom ud og se verden. Hvis i stadig går i gymnasiet eller folkeskolen, så sæt jer nogle mål for hvad i vil inden i begynder på UNI.


Håber i kunne lide dette blogindlæg, skriv meget gerne en kommentar om hvilke indlæg i kunne tænke jer fremover.


Kram Elisabeth Dorsche

Likes

Comments