Hej!

OJ vad tyst ha det varit här inne, måste verkligen hitta tid för att uppdatera lite hehe

Men så är det när man jobbar och är hög gravid, orkar knappt göra någonting och när jag väl är hemma det endast jag vill är sova haha!

Det är endast 11 arbetspass kvar sen går jag hem och väntar min lilla prinsessa som är beräknad om 69 dagar! Tiden har verkligen flugit iväg.. Nico går o går o går! det är det endast han gör! han vill inte göra annat än gå så nu blir det verkligen springa efter honom haha Han växer för fort min stor kille.

Denna helgen är vi hemma hos min mamma då min pappa är bortrest ville vi inte lämna henne ensam hihi Danilo jobbar hela helgen ändå så istället för att sitta hemma hos oss är vi här.

Efter Nico har varit sjuk i 9 dagar har han börjat vakna runt 6 på morgonen men det r bara och ge välling och somnar han igen hehe

Idag går vi in i vecka 31!! Ella sparkar och rör sig mer än vad Nico gjorde, det är verkligen fest där inne helaaaaa tiden! Det värsta med en graviditet är foglossning! och det har jag nu! uuuusch detta gör så ont! kan knappt sova och gå, ibland kan jag inte stå eller sitta :(

Alla som är gravida har foglossning men det finns några som inte känner av den under hela graviditeten och det gjorde jag inte med Nico men nu uuf detta gör så ont.. Foglossningsbälte hjälper inte så vi får se vad sjukgymnast säger nu på måndag, vill absolut inte bli sjukskriven :(

Nico sover så jag ska försöka sova en liten stund till, får se om det går för nu kan jag inte ens röra mig... jag har fruktansvärt ont :(

Här har ni lite bilder på vad vi har gjort dem här dagar :)

Ha en trevlig helg! <3

​​​​​

Sista bilden står det att Nico har redan 11 TÄNDER :D!!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har köpt dem första kläderna Ella komme ha på sig när vi ska hem från BB, längtar så mycket att ha dig i mina händer, att se dina ögon 💕 imorgon ny vecka och endast 84 dagar kvar till bf.

Igår var gjorde jag en repetition HLR kurs, det är så viktigt att alla kan kunna det! Vet inte hur många gånger har jag gjort det men det är så värt att göra, rekommenderar verkligen att ni gör det!

Dem här senaste dagar har snöat men igår vaknade vi och allt snö försvann ! Hataaaar snö! Det är kallt och smutsigt tycker jag, visst är det fint när man sitter i soffan och tittar genom fönster men när man är ute då är det inte lika rolig!

Denna helgen ska Nico och jag sova över hos min mamma. Danilo jobbar hela helgen så han kommer inte märka att vi är hos min mamma haha

Ha en trevlig helg fina ni! 💕

Likes

Comments

Idag går vi in i vecka 28, tycker fortfarande att tiden går sååååå fort! Snart bara 10 veckor kvar 😍 Förra vecka gick vi in i månad 7 💕

Vi bestämde oss för att åka till Ullared och det va det vi gjorde idag. Vi köpte några julklappar och bebis saker, alltså saker till Ella 💖
När vi åkte hem hade vi en övervakning mitt i vägen, en älg bestämde sig för att hälsa på! Jag blev helt chockad då det kom från ingenstans och det tog ett tag till jag kom ner till jorden haha och när jag gjorde det hann jag ta en bild men då va hen nästan i skogen igen haha.

Imorgon är båda lediga och vi ska hitta på något jätte rolig att göra med Nico. Han har börjat gå mer o mer, går inte få stop på honom haha

Har märkt att denna veckan har jag typ bara jobbat så har inte hunnit göra någonting och därför har det varit tyst här. Blir helt slut när jag jobbar.. Jag älskar mitt jobb men den är väldigt tungt när man är höggravid.

Ha en trevlig fortsättning lördag 💕

Likes

Comments

Efter 1 år och 5 månader är jag tillbaka i det bästa jobb man kan ha. Jag är undersköterska i Habo kommun på Kärrsgården Äldreboende, och jag älskar mitt jobb! Jag har verkligen dem bästa kollegor som har inte glömt mig och nu när jag ör tillbaka känner jag mig som jag aldrig hade gått.
Idag hade vi APT och efter det hade vi vår nya projekt som heter arbetsglädje, gissa vad vi gjorde!
Julkransar !! Sååå mysigt!!! Vi skrattade och pratade, det va riktigt mysigt! Sen åt vi massa gott!

Tycker det är så viktigt när man trivs på jobbet, och det gör jag verkligen!

Nu ligger Nico och sover och vet ni vad, jag ska också sova så godnatt mina fina 💕
Mer imorgon!

Likes

Comments

GODMORGON!

Tisdag, 14:e november och vi vaknar med en vit utsikt. Försätter vi på det viset så ska vi ha en vit julafton 😍

Idag började vi dagen med en familjfrukost. Danilo jobbar dygn, börjar idag 9 på morgon och slutar 9 imorgon, 24 timmar jobb.

Idag måste jag vara på jobbet mellan 14-18, då ska Nico till förskolan.


Vi önskar er en trevlig tisdag 💕

Likes

Comments

Det jag mest gillar är pyssla, sen liten är pyssla min hobby. Och nu när det gäller pyssla för mina barn är det bästa! Här har jag gjort en tavla men ultraljudsbilder från Nicolás och Ella.
Nicolás ultraljudsbild gjorde jag när jag va gravid med honom och Ellas gjorde jag den idag :)

Snart börjar jag sy Ellas babynest 💕

Likes

Comments

Äntligen har vi bestämt namn för våran prinsessa!!

Ella Ninette Maria heter min prinsessa 💕

Ella bestämde vi båda, Ninette för så hette det bästa farmor och Maria för alla första flickor i min familj heter Maria 💕

Längtar sååååå mycket att se henne 💕

Finns inget bättre sätt att firar vecka 27 men namn 💕

Idag jobbar jag hela dagen, från 7 till 21 men har rast mellan 11:30-14 så nu är jag hemma med mina pojkar, Nico stannar ikväll men min mamma medans jag jobbar och Danilo åker in till stan för träffa sina vänner.


Ha en kanon bra lördag mina fina, mer imorgon ❤️

Likes

Comments

Detta börjar gå för fort, redan två siffrigt! Alltså idag är det 98 dagar kvar till bf 💕
Endast 14 veckor kvar att få träffa lilla prinsessa 💕

(Bilden är tagit igår därför står 99)

Och så kom fredag igen! Och denna helgen efter lite mer än ett år ska jag jobba helg! Lördag jobbar jag delad tur, hoppas det går bra för detta foglossning dödar mig snart!
Det kommer gå säkert bra men tufft? Ja väldigt tufft ska det va!
Danilo jobbar idag och vi har endast en halv timme på att han ska hinna komma hem ta hand om Nico och jag ska ”springa” till jobbet.. vi har övat på det haha vi hinner! (Han slutar 15 och jag börjar 15:30)

Våran prins är förkyld, vilka jobbiga nätter har det varit. Känner mig helt dum när jag inte kan gör någonting, som tur är att feber försvann snabbt som det kom. Men då blir det att han vill vara sova om jag lägger mig bredvid honom.

Imorgon ska vi eventuell sova hos min mamma, Danilo lämnar Nico hos henne på kvällen medans jag är på jobbet och när jag slutar så ska jag gå till mamma så att vi slipper ta ut Nico när det är så kallt vid den tiden.

Denna är vår helg, inget speciell. Vad ska ni hitta på i helgen?

Trevlig helg mina fina 💕

Likes

Comments

Idag är det 100 dagar kvar till bf! Längtar sååå mycket att få se dig min prinsessa 💕
Vi har hämtat en byrå där alla hennes kläder kommer ligga, hoppas vi får snart en 4:a så att hon har ett eget rum men än så länge får denna byrå vara i vardagsrummet (ser inte så bra ut men vi har inte mer plats) Byrån hittade jag gratis i en loppis sida, tur hade vi för den är som ny!
Vi har massor med nyfödda kläder så vi kan bara lugna på att hon kommer ha kläder iallafall dem två första månader men om hon växer så fort som Nico dem här kläderna kommer räcka bara en månad haha
Har värsta foglossning idag, behöver hjälp för att resa mig upp från soffan och kan knappt gå, detta gör så ont..
och äntligen kom namnlappar! Beställde för en vecka sen så nu blir det att märka kläder!Nu ska jag lägga mig och sova för imorgon ska vi gå upp tidigt då vi har service på vår bil och sen babysim så det blir en lååång dag.

Godnatt, mer imorgon 💕

Likes

Comments

Idag firar vi sex månader som gifta, och min älskade fantastiska man som jobbade natt kom hem för en stund sen med en överraskning 💕
Blombukett och lussekatter! Jaaa lussekatter! Det godaste som finns i Sverige!
Nico fick smakade en och vet ni vad han älskade det!
Nu ska vi vara mysa hemma och sen ska jag iväg o jobba , som tur är att det är bara fem timmars jobb och på kvällar är inte mycket och göra hehe.

Ha en trevlig måndag och en bra start på veckan! 💕

Likes

Comments