Header

Just nu befinner jag mig i Moalboal på Cebu, jag bor på en liten dykresort precis vid strand och bara 20 meter utanför finns ett litet korallrev.

Idag har jag vart iväg på en snorkeltur lite bort från hotellet, ett fiskreservat vilket resulterade i att det fanns fler fiskar än där jag tidigare snorklat under dagen.

Tanken var att jag skulle vara här tills på onsdag men det kanske blir kvar här en dag till innan jag rör mig vidare till nästa resemål!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

På tisdag är det äntligen dags. På tisdag åker jag till Filippinerna!!

Den 18 oktober klockan 17.55 lyfter första flyget från Arlanda och efter ett stop i Düsseldorf och ett i Dubai är jag framme i Manila, Filippinerna klockan 23.25 den 19 oktober. Det blir första gången jag reser utanför Europa och den längsta flygresan jag varit med om. Är jag nervös? Just nu är jag inte det, på måndagkväll när jag ska försöka sova JA.

Mina första dagar kommer jag att spendera i Manila. Jag kommer att ha ungefär 2,5 dag i Manila. Första dagen lär jag vara sjukt trött men ska försöka med lite sightseeing, dag två kommer att spenderas på Manila Ocean Park och dag tre är oplanerat men senare den dagen ska jag flyga till ön Cebu.

Cebu är en ö som är mest känt för två saker Kawasan Falls och valhajar. Självklart har jag tänkte besöka Kawasanfalls och se valhajar. Finns även en massa annat att se och göra på Cebu och jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt under dom 7 dagarna jag tänkt spendera på ön innan jag åker till ön Negros.

(Alla bilderna är tagna från instagramkontot @the_philippines )

På ön Negros kommer jag att volontärarbeta i 4 veckor för organisationen Marine Conservation of Philippines som arbetar med miljövård av Korallrev. Dom första dagarna kommer jag att ta mitt dykcertifikat och resterande dagar kommer att att bli mycket dykning. Jag är så otroligt taggad på det här projektet, det ska bli så kul!!

Efter ungefär 6 veckor på dom Filippinska öarna kommer jag att åka hem till Sverige igen och landar på Arlanda den 1 december. Jag ska försöka dokumentera så mycket som möjligt under resan här men det mesta lär ske på instagram. Men allt beror på när jag får internet och OM jag får internet.

Adyos!!

Likes

Comments

Likes

Comments