Header

Hej
Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ligger på operation, och jag är nervös. Vet inte riktigt hur det kommer gå och hur det kommer kännas efteråt men hoppas på stor förbättring. 
Med både snarkproblem och halsproblem. Vill inte att det ska bli några komplikationer. 
Ha det bra så länge! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Det var verkligen inte igår jag skrev nånting här hehe, vart ska jag börja?
Nytt år nya möjligheter brukar man väl säga?
Håller inte riktigt med på den punkten jag trodde saker skulle blir till det bättre detta året, hade nog fel..
Allting går bara emot mig hela tiden, körkort har jag inget än för att man blir nervös som en liten kyckling och tänker på 1000 andra saker när man sitter där framför dataskärmen i den där jävla teorisalen.
Skolan är skit svår och jag som sa till mig själv hela jullovet att jag skulle bättra mig och ta tag i detta nu så jag blir nöjd med mig själv den 10:de juni då dagen är kommen. Men det känns ganska mörkt, men jag ska då fasen inte ge upp!
Frånvaron i skolan är äckligt hög för man mår piss över allt och stressar hela tiden. Då känns det viktigare att tycka synd om sig själv hemma i sin egen säng, men det är så jävla fel bara!

Då kommer vi till det som är bra med 2015, det kommer snart bli ljusare tider så allt blir till det enklare (hoppas jag). Sen har jag väldiga besvär när jag sover hos folk att jag snarkar så personen jag sover med får kanske sova halva natten och jag ungefär hela, pga att jag snarkar och detta beror på att jag har ovanligt stora halsmandlar som är i vägen när jag andas med munnen och har även en körtel i näsan som gör de svårare att andas genom näsan så äntligen har jag fått en operations tid och den går av stapeln 9/2 kl 11 45 och jag hoppas allt går bra och att jag kommer få det så mycket bättre efter operationen och även dom som jag sover med haha!
Liten del av det stora hela ha en bra fortsättning allihopa så ska jag skriva mer snart! ❤️
Likes

Comments

Hejsan!
Idag är det fredag och jag har redan tjuvstartat på min helg, har vart ute med pojkvännens brors hund en sväng sen råkade jag lägga mig i sängen igen. Oops! Har ätit frukost med, så nu blir det att vänta på Fredrik tills han kommer hem sen ska vi nog hitta på något roligt tillsammans. Det bästa med just denna helgen är att vi är lediga Måndag och Tisdag!
Ha det bra så länge!! 👍


  • 131 Readers

Likes

Comments

Det kan faktiskt vara bra att ha en blogg liggandes ibland, när allt är väldigt jobbigt och svårt.
När det är så mycket som är på gång så hinner man inte riktigt med i svängarna.
Snart ska jag bo på två olika adresser om det inte fortsätter som det gör mellan mig och en som betyder så mycket.
Bara det är ett väldigt stort steg i livet för mig, det scenariot har alltid varit en mardröm i min värld.
Men jag tror och hoppas att allt kommer bli bra en dag! Men man börjar tveka.
Skolan ska vi inte ens prata om, i allt detta kaoset hinner man inte med läxor och plugg hemma för det är ändå så mycket.
Körkortet går framåt men så faller man tillbax lika snabbt igen...

Lite av min vardag och hur jag har det! Så dom som tror att mitt leende på läpparna är på riktigt har fel! Det ser bra ut men på insidan är det ganska trasigt...
Hejdå!


Likes

Comments

Idag har jag och min älskade Fredrik varit tillsammans i ett helt år, vi har haft våra fram och mot gångar men jag älskar honom ändå, just nu är vi påväg mot Jönköping för att gå runt där och titta lite och bara umgås! Vi klarar allt bara vi vill! 💕
Likes

Comments

Idag har jag och min älskade Fredrik varit tillsammans i ett helt år, vi har haft våra fram och mot gångar men jag älskar honom ändå, just nu är vi påväg mot Jönköping för att gå runt där och titta lite och bara umgås! Vi klarar allt bara vi vill! 💕
Likes

Comments

Hejsan igår hade jag ridlektion med skolan, vi hade markarbete och jag red lilla coco pops. En söt liten busig ponny. Jag filmade även lite under ridpasset och även när vi tog en liten skritt runda efter passet! :)


Likes

Comments

Hejsan igår var jag med Fredrik när han körde cross, och jag hade med min lillebrors cross så jag körde också. 
Jag filmade även med min action kamera så här kommer en film på detta! Likes

Comments

Hejsan igår när jag skulle åka hem från josefin så hände det nått med min mobil och den blev bara jätte svart och vägra funka ingen, kommentera gärna om ni vet vad det kan bero på!! Dom som har mitt nummer kan ju skicka ett sms med namn för alla kontakter är booorta!!

Likes

Comments

Hejsan
Idag ska jag vara på Hööks på viared,
får se om det är roligt eller inte funderar ju lite
på att ha praktik där sen till våren men får se hur det är först. Det är soligt och fint idag så det
är bra och roligt. Ganska skönt att vara ledig imorn faktiskt!
Ha det bra så länge haj!


Likes

Comments