Zakynthos 2

Mycket blått på bilderna nedan, jag vet. De är från båtturen vi var ute på som skulle ta oss till Navagio Beach. Halva dagen var trevlig och bjöd på vackra vyer med böljande gröna kullar som övergick i vita klippor som störtade ner i det extremt (!!) blåa havet. Andra halvan minns jag inte så mycket av mer än att jag satt och höll ett krampaktigt tag i bänken och trodde vi skulle dö. När vi rundade öns norra udde nåddes vi nämligen av blåsten, och på havet för blåst med sig vågor. Stora vågor, som gjorde att skeppet gungade så mycket att jag vid ett flertal tillfällen trodde vi skulle välta. Och jag som sedan tidigare ogillar att vara ute på vattnet i större båtar, aldrig mer efter den upplevelsen!

Och så här, tre bilder på av världens vackraste stränder. Som vi inte fick gå i land och bada vid. :( Ursäkta för de kanske lite halvbra bilderna men försökte samtidigt att inte ramla av gungandet haha.. Men SER NI vattnet eller?!

Tillbakavägen ar inte riktigt lika illa då vi åkte med vågorna. När vi rundat norra udden stannade vi för badstopp vid några grottor och vid en fin strand och Viktor och jag passade på att snorkla lite.

Ett inlägg med de sista bilderna kvar!

Gillar

Kommentarer

JosephineJuninger
JosephineJuninger,
S
,
Nu är en veckans blogg startad igen, var gärna med och delta! Vinnaren visas för över 100+ läsare per dag! 😊 kram. http://www.devote.se/sandraabo...