Post-tenta-pyssel

Vardag

Hallåhallå, vill ni veta något sjukt? Idag skrev jag min kanske sista salstenta!! Jag vet inte helt hundra hur det är på mastern, men jag har fått uppfattningen om att det mest är projekt och hemtentor där. Hur som helst, det var helt garanterat den sista på kandidaten då nästa kurs examineras med hemtenta och projektarbete! Hur sjukt?????? En fem timmars programmeringstenta, och det gick faktiskt riktigt bra vilket känns så himla skönt! Nu är jag ledig resten av veckan och i helgen åker jag och Simon hem till Tranås för mys med familjen.

Okej, helt ledig är jag inte. Imorgon ska jag in till skolan i några timmar och arbeta med kandidatarbetet. Vi har kommit överens om att ha konceptutvecklat lite på egen hand inför mötet, så det har jag pysslat med lite nu. Så kul att plocka fram pennor och färg och sätta sig och skissa lite, det var länge sen!

På torsdag däremot, då ska det inte gå i många knop här hemma för min del. Det enda jag har inplanerat är en rutinundersökning hos tandläkaren, men tandläkaren ligger i vårt bostadsområde så det är bara att traska dit lite innan. Sen måste jag ju packa lite också såklart. Vi åker när Simon kommer hem från jobbet på fredag och är hemma i Tranås runt 18 på kvällen.

Vi hörs när vi hörs, ha det bra!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Hoppas det går bra med kandidatarbetet! 😊
nouw.com/amandalarssons
coconuttie
coconuttie,
Så deilig å være ferdig med skrivingen da! 😃 Og så koselig å male litt 😊 Man blir liksom så rolig av å gjøre kreative ting 😃
nouw.com/coconuttie