Åskoväder och Håkan

Vardag

Idag är det ett riktigt åskoväder över Göteborg. Det spöregnar och åskar så det skallrar i fönstren och därmed har jag inte satt en fot utanför lägenheten idag. Något som är perfekt i detta väder är dock att baka! Köpte i helgen hem grejer till kanelbullar, så det håller jag på att göra just nu. De ligger just nu och jäser under en bakduk och jag ska strax pensla dem och ställa in dem i ugnen. När de är klara kanske jag åker iväg till gymmet en sväng, det beror på om regnet har lugnat sig eller inte.

Förövrigt så lyckades jag få biljetter till den tredje Håkan-konserten i förmiddags! Hade stått i kö på hemsidan sen 9.15 men när biljetterna släpptes vid 10 kom jag inte in, så som tur var testade jag på telefonen och det fungerade nästan direkt. Fick biljetter och fyllde i alla uppgifter som behövdes men när jag tog direktbetalning fungerade det inte. Snabbt som attan lyckades jag gå tillbaka ett steg och ändra till faktura och då fungerade det som tur var. Pjhuu. När jag väl kom in på datorn sen så var biljetterna till den konserten slut... Bra jobbat Ticketmaster!

Det kommer bli min första Håkan-konsert faktiskt, för jag har inte lyssnat på/gillat honom innan. Men nu så! Kan också tänka mig vilken stämning det är på Ullevi en sommarkväll när han spelar!! Är så taggad! Är det någon mer som ska gå?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer