Påväg hem :/

Hola… eller det blir väl hej nu när jag är i Sverige.

Egentligen finns det inte jätte mycket att säga mer än att det är deprimerande. Har jag sagt innan att min familj har flyg-otur? Det har vi iaf. Men denna gången trodde jag att det skulle gå bra… Jag menar det gick ju så bra i början. Helt fel fritt förutom en liten försening.

Men såklart så skulle det inte gå så bra... Först så blev min pappa sjuk under natten och hade en hemsk frossa. Men på morgonen hade vi jätte tur och fick en taxi trots typ ingen skulle jobba i protest till valet. Vi kom till flygplatsen o vi tog oss till Amsterdam utan problem.

Från Amsterdam till Sverige, precis i slutet av resan gick allt fel. Först så ställer Sveriges jävla väder till allt så vi kan inte landa. Under ett tillfälle var vi typ 5 meter över marken, men vi lyckades ta oss upp igen. Så vi fick göra runt i en 30 min i luften. Man blev jätte åksjuk och är det fortfarande… Men när vi väl landa så är det såklart en väska som saknas som tur är så var det inte min utan mammas. Vi har ftf inte fått tbx den, men det får vi väl snart.

Så hejdå från en trött Elin.

Gillar

Kommentarer