Min frånvaro lyser allt starkare här men jag har faktiskt en väldigt bra förklaring.

En före detta vän till mig hade en telefonsvarare på mobilen där hen förklarade att hen inte hade tid att svara för att hen var för upptagen med att leva livet. Brukade lyssna på den och skratta, men nu förstår jag.

Har hittat hem. Både i mig själv och i min närvaro. Jag känner mig mer levande än någonsin och växer mer och mer för varje dag som går. Jag får dela livet med den person som sätter hela min tillvaro i gungning.

Jag njuter över att få vara vid liv och det känns som att framtiden inte alltid behöver vara planerad till minsta detalj utan det kommer att falla på plats till sist. Jag delar mitt liv med en människa som får mig att för första gången nå min fulla kapacitet. Min kreativitet har exploderat likt en atombomb.

Efter jul så ska jag tillbaka till skolan i två veckor för att lämna in ett flertal arbeten, så jag kan bocka av ett par ämnen till på det jag inte klarat av under gymnasiet. Efter det ligger världen framför mina fötter och jag är så jävla redo. Har sedan första gången jag satte min fot på skolan jag skulle spendera min förvirrade gymnasietid på känt att jag är rätt hopplös. Jag trodde att min framtid skulle vara spikad efter dom där tre åren och att jag sen, en vecka efter studenten skulle vara anställd på den arbetsplats där jag slaviskt skulle stanna kvar under resten av mina år som duktig Svensson.

Jag tänker inte följa ramarna utan jag kommer att börja på ett nytt konstverk och bygga ihop en egen ram så jag sedan stolt kan hänga upp mitt verk på väggen och säga att "Det här har jag skapat. Från grunden."


Snart är 2015 över och jag kommer hungrigt kasta mig över 2016 som om det vore en kyckling-currypizza med banan och bea från Lillåns pizzeria.

Att jag har turen att få ha så fantastiska människor i mitt liv som jag faktiskt har, är någonting som aldrig kommer sluta förvåna mig. Tack för våren, sommaren, hösten och vintern. Tack för nätterna, dagarna, ölen, och musiken.

Tack till er som får mig att hela tiden vilja bli bättre.

Så mycket som jag växt under detta år har jag nog aldrig gjort, och jag avslutar det på topp.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments