Det river och skriker inom mig och jag är villig att offra mitt liv för att få känna lugnet. Tabletter som tar bort alla toppar och dalar och som gör dig levande död. Du känner dig aldrig euforisk eller på gränsen till döende. Jag har allt det där, och jag behöver inte ens något preparat för att uppnå den fullkomligheten. 

Varför skulle dock detta vara något att föredra? Du är bara tom. Nej, jag är bara tom. Och kanske lite döende på det. Letar efter ruset och söker efter något högre. Känslorna är bastanta och jag har ingen kraft till att bearbeta det på något sätt. Det känns som att lungorna inte fylls. Som att ögonlocken aldrig stängs. Som att hjärtat inte slår. Verkligheten omfamnar mig och jag äcklas mer för varje sekund jag är här. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så galet mätt. Har nyss ätit en skål med fil och müsli, samt en macka med keso och krossad avokado. Så gott!! 
Har suttit på mm sports hemsida hela morgonen och gjort upp en mental handlingslista. 
Har jättemycket att göra idag, och ett stort steg i riktning vore ju att börja med att ta sig till skolan! 

Likes

Comments

 Äckligt snabbkaffe och fil med müsli får starta min dag.

Har precis skickat iväg ett godmorgonsms till min fantastiska flickvän och nu väntar jag mest på att tiden ska gå så jag kan få sätta mig på bussen mot Örebro och somna om. Är ändå relativt utvilad, men det finns fan få saker som är så underbara som att få somna på bussen. Mmmhm.
I helgen ska jag försöka hitta min väg till dimman, samt så kommer Caroline hit. Åh vad jag saknar henne. Har tänkt fixa en sak tills hon kommer hit, vilket jag redan nu har börjat planera inför. Sen när håller jag på med sånt här cheesy? 


Likes

Comments

Har precis slängt av mig kläderna och ligger nu i sängen. Så fort jag har skrivit klart, så ska jag lägga mig ner och vänta på John Blunds ankomst. 

Har ganska precis skrivit upp ett schema för veckan, och förhoppningsvis kommer ingenting ivägen så jag kan följa det, då det är ganska pressat. Veckan bjuder både på ett samtal till försäkringskassan, samt en polisanmälan. Har till och med lyckats pressa in en hel del besök på gymmet, samt lite tid för att umgås med mina fina vänner. Livet är liksom helt okej nu. Jag har inte mycket att klaga på, och det är så galet skönt att jag inte låter någonting komma ivägen för träningen. 
Sköter jag mig riktigt bra, så tänker jag belöna mig själv med att klicka hem lite kosttillskott i slutet av månaden.

Likes

Comments

Med ett inre som skriker efter hjälp stirrar jag med blinda ögon på en skärm som aldrig tycks bli upplyst längre. Jag försöker. Jag använder det sista av min kraft till att faktiskt hitta de där orden som gör allt bra igen. Så det blir som förut. Men inte fan når orden ut för det. Jag blir lämnad med en åstundan efter metall, större än någonsin. Jag blir liggandes med en melankoli som lamslår hela min figur. 

Jag vill att hon ska tråna efter mig. Jag vill att hon ska sukta efter mig med samma intensitet som jag suktar efter henne. Det känns som om jag sakta drunknar, och alla i hela världen bara står och tittar på.

Denna natt blir lång, fast jag inte vill ha natt alls.

Likes

Comments