Vart var sömen inatt? Har John Blund också lärt sig att ignorera mig? Fryser som aldrig förr, och tröttheten sticker i fingrar och fötter. Jag vill inget hellre än att bara stänga ögonen och sova. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsSömnen är som bortflugen, och jag försöker fortfarande leda bort tankarna. Vart kom det här ifrån egentligen? Jag vill bara återgå till vardagen. Nu, tack. Jag orkar inte med det här. Det är för mycket tankar just nu. Allt är för mycket. 

Jag är trött på att vara så jävla ensam, tjock, och störd. Jag vill inte vara såhär. Äckliga ångest som bara drar mig längre och längre ner. Jag har så ont, och jag vill inget hellre än att bara försvinna. Bara sluta existera.

Likes

Comments

Gårdagen var hur trevlig som helst! Skoldagen gick på som vanligt, men kändes faktiskt lite lättare än vanligt. Vi kom ganska långt med filmen vi håller på med i median. Utan att avslöja för mycket, så tog jag livet av mig crying

Tog sen bussen hem, fixade mig lite och slängde i mig några mackor. Sen vid 7 så tog jag bussen till Örebro. Där mötte Hugo och Chrille upp mig, och så drog vi hem till deras kompis och spelade lite. Eller ja, jag försökte så gott jag kunde, och även fast jag vart uppmuntrad att fortsätta, så sa stoltheten åt mig att sluta! wink Vid 9 någon gång så drog jag och Hugo vidare upp på stan, och kollade bio. Taken 2! Helt klart sevärd. Riktigt bra för att vara en actionfilm, vilken jag inte gillar egentligen. 

Efter filmen så drog vi tillbaka till deras kompis och spelade lite mer, sen kom en arg mamma och hämtade mig. 

Likes

Comments

Jag har ont i varenda centimeter av min kropp och just nu ligge jag i soffan medans min livoder får leva sitt egna liv. Jag pratar självklart om mensvärk. Jag hatar det här. 

Skulle vila ögonen när jag kom hem från skolan runt 5, så jag skulle orka plugga sen. Slutade med att jag vaknade för ungefär en kvart sen. Fan. Kände att jag behövde det, men ändå, nu kommer jag inte kunna sova inatt :(

Likes

Comments

Sitter just nu och mailar med Amir, gaybloggen, om "veckans inspiration". Kommer bli riktigt kul om det blir något av det! 

Efter några värmande ord från honom så är jag grymt taggad på att få komma och och träna imorgon, och därför bjuder jag även på lite inspiration. 

Jag äger INTE bilderna!

Likes

Comments

Kom nyligen hem efter att ha varit ute och övningskört lite! wink

Jag och mamma åkte till Ica och köpte lite fika, så nu sitter jag och väntar på att hon ska duscha klart, sen ska jag stoppa in thémuggen i micron. Köpte även någon hårborttagning för benen!? Är lite skeptisk till om den faktiskt funkar. Har ni prövat den? Är den bra?Likes

Comments

Fick precis reda på att Engelskan idag är inställd, synd att klaga. Så mitt schema ser ut såhär;
 

Likes

Comments

Är tröttare och slitnare än på länge, och jag jag orkar knappt ta mig fram. Börjar om 13 minuter, med någon medialektion jag inte förstår mig på. Blir bara ännu mer irriterad, och jag vill bara hem. 

Känner mig såhär just nu; Likes

Comments

Det här med att jobba som modell är ingenting som jag har tänkt på, dels för att jag inte anser mig vara något speciellt, och dels för att jag alltid har varit så stor. 

Men nu på senare tid, så har jag fått höra från många att jag borde kolla med olika "agencys" som det så fint heter på Engelska om jag inte minns fel. Jag har även blivit kontaktad av ett par fotografer som skulle vilja fota mig. Jag vet inte riktigt om jag ens kan ta in det här. Det är en grymt stor sak, inte bara för mig, utan vem som helst skulle väl bli smickrad av att få höra såna saker? 

Så när jag har gått ner mina kilon jag har kvar, så ska jag kanske pröva mig på det där.

Likes

Comments

Måste ha. Buhu. 

Likes

Comments