Tjena, 

Efter en lång paus som har pågått alltför länge så tror jag att bloggen börjar leva snart.. sakta men framåt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, sorry att ja inte har bloggat på everigheter.. men vet ni vad.. 

jag måste ta en paus då jag har sista året i skolan och jag är rädd att en person följer efter mig och läser vad jag skriver, Ja, jag känner mej förföljd .. det är en hemsk känsla, så därför tar jag en paus. 

hejdå

Likes

Comments

Hej, förlåt för dåligt bloggande, men en av mina kompisar har varit med mej en hel vecka! saknar henne redan!
Men ja.. vi fick kolla på grannens hoppträning så jag fick fota lite ^^ dock laddar ja inte upp alla då några ansikten är synliga :P 

Och fölet kom hem igår ;DD va stpr hon har blivit!!

Hon fick namnet: Blue Jean

Hoppträning.
Fin, Fina Kinston!

Likes

Comments

Tog två hela dagar att måla klart honom! 

Och nu innan ja sparade så målade jag dit hans förra mustache som han hade förut, som han blev mobbad för, stackarn! ja ja ville åter skapa den xDORIGINALET  är ju ändå snyggast ^^

I
V  Med mustachen 

Likes

Comments

Titta vem jag målar? XD 

Fick nått ryck  å. ja.. det blev PER ANDERSSON, självklart, nya favoriten! 

Likes

Comments

jag såg att de hade redigerat Jessicas hand... VÄLDIGT FULT, det ser ut som en fel böjt finger.. eller en liten korv?! 

kolla här! ?!

Likes

Comments

HEJ! Hela natten har min data stått på... så filmerna ska komma upp.. MEN två filmer är kvar... ä på dom är det bara 76 & 34 uppladdat, men en film, som jag gjorde igår, "blooperts eller vad man kan kolla det" XD 

Finns iaf på min kanal nu!

https://www.youtube.com/user/MojjefansetElin


Likes

Comments

Godmorgon allihopa, eller ja.. jag vaknade kl 6 imorse... för att ni som inte vet, så var jag på Diggiloo 2014 igår. Och kom hem vid 1 inatt. Så ja tänkte skriva lite om va jag tyckte å så ;) 

Vi började med att åka till Elgiganten då ja blev tvungen att köpa ett minneskort som skulle räcka :P efter det gick vi in på Willy's och köpte lite fika. 
Jag ställde in GPS:en och vi började åka. En timmes biltur. Det började tok regna efter jag hade filmat vägen (som kommer med i en film senare på min youtube kanal. Det öste ner så vi såg knappt vägen, så vi stannade vid en resurang som hette: Tuppen (?) Och ja.. vi blev totalt lurade. Det stod "kallrökt lax" MEN GUD VA GOTT sa vi.. och beställde det... och det gick ovanligt fort för vi fick maten nästan på en gång. Och ja.. där låg det GRAVAD lax.. vaffaan lixom.. snälla fixa eran skyllt! Så .. jag gav laxen till min mor. Och jag tog lite sallad och senare potatis.. men .. potatisen smakade som om man hade värmt upp den i mickro. Inget ställe ja rekomenderar :S Vi ville ju bara ta en paus från regnet. men aja.. 

Senare kom vi fram till ett köpcentrum där vi blev tvugna att köpa ett varsitt paraflax. 
Klockan blev 15.00 och vi var redan framme så vi gick runt slottet och kollade å kollade på snygga båtar och senare gick på toa och tog en fika. Vi satt i bilen till 17.00 då det stod i mejlet att de började släppa in...MEN de hade skrivit fel igen, så vi fick stå och vänta en halvtimme till i blåsten. Men äntligen blev klockan 17.31 och då började de släppa in.. och vi hann inte mer att gå genom taket och gick till våra platser på rad 3 längst in mot scenen och det börjar TOK REGNA! Men sen hade vi lite tur.. haha, akt  1 var REGNFRI! Och då passade jag på att fota lite ^^ (bilder längre ner) Och hela akt 1 hade ja ögonkontakt med den underbaraste, och roligaste och min förebild, PER ANDERSSON. 

Jag hade ju redan hela dan knarkat halstabletter tack vore förkylningen.. och vilka jäkla gaser jag fick när jag satt där.. har nog aldrig haft så ont i magen haha xDD för ja visste inte att de halstabletterna hade laxerande effekt om man äter för mycket.. ja .. så du kan ju gissa hur ja mådde xD 

Sen blev det ca. 30 minuter paus. Och när akt 2 började... ja då började regnet igen xD
Det var fullt ös. Och ja måste säga att, om man sitter så långt fram, å betala ganska mkt pengar, så tycker jag att artiserna ska ha en "kontakt" med publiken som sitter och diggar/filmar eller tar kort, Och tyvärr var det lite dåligt med sånt där. Men måste säga ett STORT tack till Per Andersson. Han tog eller jag, vet inte.. tok iaf kontakt med varann, och diggade och log åt varann. Nanne Grönvall log åt oss. Att ett leende lixom kan göra så mkt! Och även Oskar Zia kom i slutet och kollade in i min kamera. Och fine! det var snällt! men lite mer kontakt, och de andra vet ja inte riktigt.. Erik var mest frånvarande och kollade in i kameran som är placerad så hans syns på stora skärmen, lite tråkigt. Erik Gadd.. nä ingen kontakt alls. Nassim, nä ingen kontakt. Jessica.. ja.. ingen kontakt med mej iaf. men det gjorde hon förra året, aja :P Lena PH... nä ingen kontakt alls. Så tråkigt.Bild från min mobil. Så jävla underbar han är! haha ;D kärlek till honom.  ^
                                                                                                                                   

Men ja, vad tyckte jag om showen iår? 

JOOooo! Jag skulle vilja ge showen 9 AV 10! och varför inte 10 av 10? Jo, det var för att det var lite väl tjatigt om att Lena Ph var så snygg och såg så bra ut... men snälla? hon ser inte bra ut ..längre. Hon är gammal, och rynking tyvärr. Så om de skulle ha tagit bort det då skulle Diggiloo fått en 10a. Men så blev det inte så. Det var lite väl mycket runt henne, det hade varit roligare om t.ex Per hade fått mer uppmärksamhet? Men ja...du fattar va ja menar ;) 

Så när sista akten var nästan slut, så filmade jag, och Per Andersson var bland plubliken och jag backade lite för ja visste inte om han skulle gå förbi mej, men så skrek han (sjöng, och dunkade nästan hans näsa på linsen) på kameran och det gjorde mej så glad. Gick bara på nån sekund, men blev så glad. (Film kommer senare på min Youtube kanal)

Och programmet som man får mer om man har platser långt fram, var stilren. Mycket kul att läsa och det var extra kul att läsa om jessia och Per. Riktigt nice. 

Vi åkte hem och klockan blev 1 på natten då vi kom hem. Och nu är det lördag.. och jag vaknade kl. 6 imorse.. så 5 timmar sov jag bara inatt.. 
Och inte bara det, jag blev smittad av en förkylning så nu sitter ja i sängen och knarkar halstabletter och ska börja redigera när detta inlägg är uppe. 

Så har du några frågor, så kommentera nedanför och så får du kolla på lite av mina bilder. Och som sagt, fotade bara i första akt.

Det luktade vitlök sa Jessica, därför ser hon så grumpen ut xDLikes

Comments

Här ser ni hästen som jag målar. Fläckarna härmade jag på http://ztreliin.se/, hästne Picasso. Utom bläsen och fläcken på nacken, men resten e hämtat från hennes häst. Och denna kommer ställas ut i Aug. i stockholm, och jag hoppas hon får något pris. 


Likes

Comments

Och som du kanske vet har ju jag ännu en resin häst som ska målas. Och eftersom jag har läääääänge kollat på http://ztreliin.se/ hon har ett skäck sto som heter Picasso, och henne har jag varit kär i sen länge! Så om det går bra så kommer min nya modell bli i hennes färg ;) Men det behövs ju lixom bilder överallt. Under magen, rumpan, nacken ja... ni fattar.. xD 

men va tycker ni? skulle hon passa :)
Dock har min modell längre man.. men äh, det gör ingetLikes

Comments