Klart vi var tvungna att smita ut o fota lite när solen ändå anstränger sig med att kika fram. Synd dock att löven har gett upp och börjar sakta med säkert tyna bort där på marken och snart står träden där, som obehagliga skelett.

Min nya hårfärg känns dock riktigt bra och jag trivs verkligen, det piffar upp en hel outfit. Jag har inte brytt mig så mycket tidigare men det är faktiskt värt att lägga till och pengar på håret.

Jahap hörni det var mina två tankar som slagit mig under dagen. Känns som att jag åstadkommit mycket tankeverksamhet och såklart delar jag det med min kära blogg ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

31 Oktober kanske mer känt som Halloween börjar närma sitt slut och det är skönt att slippa halloween, fattar inte riktigt grejen med det.

Jag och Lollo vaknade upp ca 10:30 och började göra oss iordning för en lunch med andra Lollo och Hanna.
Det blev Grekiska (yeees) och jag tog såklart souvlaki med ris, en av de godaste rätterna i Eskilstuna om jag ska vara ärlig!

Sen lämnade vi av Lollo vid tåget som skulle hem till Örebro, tråkigt men hoppas att vi ses snart igen!! Dagen avslutades med en runda på stan för att sedan gå hem och kollapsa i sängen. De senare dagarna har varit jätteroliga och sjukt intensiva så imorgon blir det en dag med återhämtning.

Man kan klaga hur mycket man vill på Eskilstuna och jag kommer antagligen hålla med, men det har sina fina sidor också. Kolla bara här vid ån, superfint!!

Likes

Comments

Tåget rullar nu påväg tillbaka mot Eskilstuna efter en kort visit i Vingan. Som jag skrev tidigare så var det ett frisörbesök som väntade och jag är supernöjd nu! Ni ser ju skillnaden, nu är jag tillbaka till den blonda färgen jag vill ha. Ska köra hårt med silvershampoo så det håller sig.
Jag har nått för den här "fjortis-looken" blont hår, bus på kroppen och ljusrosa läppar. Men inte för mycket såklart, lite lagom vettni.

Det händer då och då att man blir kallad för dum blondin men jag är faktiskt inte så korkad som jag kan se ut ;)

Likes

Comments

Vi har lyckats med det som inatt klockan 3 kändes som det omöjliga uppdraget: vi har tagit oss upp, fixat oss och nu sitter vi på tåget med Vingåker.

Det är kanske inte de mest pigga o glada resenärer som finns ombord på tåget, men tycker ändå vi är värda en liten eloge i alla fall.

Vad ska man nu då göra i världsmetropolen Vingåker kan man undra. Jo det är såhär att jag ska äntligen få färga min utväxt, det var längesen nu och det syns verkligen på bilderna. Jag har just nu en råttfärgad ombre och det är inte direkt något jag strävar efter. Så det ska vi ändra på nu.

Likes

Comments

Dagens skift för konstapel Jansson är officiellt avslutat och jag har bäddat ner mig i sängen. Det var en händelserik kväll och festen var till en början väldigt rolig men sen kom det lite för mycket oinbjudna så folk började känna sig otrygga och åkte hem.

Imorgon väntar det en annan form av äventyr men det kommer inte bli en sen kväll imorgon den saken är klar. Hoppas eran söndag också har bjudit på skojigheter och kanske en polis ;)

Likes

Comments

Det faktum att vi sov till halv 1 gör mig stressad deluxe, fatta allt hi har missat? Haha nej men idag är man inte på topp alls, är inte taggad på fest ikväll om jag ska vara ärlig.

Det satt fint med lite tacos och det var bra att få något i magen innan det nu bär av till festlokalen för att börja fixa. Sen är det hem igen för att fixa oss och samla kraft. En kopp kolsvart kaffe ska jag dra i mig nu, precis det som behövs. Vi höres av vänner!

Likes

Comments

Här hamnade jag idag igen, klockan närmar sig halv 3 och en hel del äventyr har vi lagt bakom oss. Lovisa är här från Örebro så vi passade på att gå ut och se om det fanns något roligt att hitta på.

Vi började med att möta upp Johanna och Hanna och begav oss till Y-won för att ta en drink. Sen slutade det med att vi snurrade runt i Vilsta industriområde med en gammal Opel.

Där emellan såg man oss på vattenpipebaren Tuna-gate som har blivit vårt nya stammis-ställe. Det var en lyckad kväll och imorgon behövs energi både psykiskt och fysiskt när det vankas halloween-fest som anordnas av tjejerna i klassen.
Kommer bli kaos men hörni, den dagen den sorgen. Tack o godnatt!

Likes

Comments

Det var en ljuv doft av cocoa Brown som omringade mig när jag vaknade, busen ligger som ett lager mellan mig och samhället, den skyddade mig. Mitt hår mår bättre än någonting efter 12h Olaplex behandling och jag kände mig FRÄSCH, otroligt fräsch. Inget kan störa mig, ingen kan komma innanför mina murar av bus, idag skulle jag klara allt.

Det är en härlig känsla att vakna upp till, jag har en hel veckas lov framför fossingarna och jag träder in i lovet som en ny människa, brun och fin, jag är en bättre version av mig själv idag. Tack cocoa Brown.

Likes

Comments

Nu är höstlovets första dag inledd, och jag måste säga att det började väldigt bra. Det startade inne hos Janne för en genomgång av företagsekonomi, satan vad ambitiöst att spendera sin första lovtimme hos sin lärare. Sen vankades det en stabil middag bestående av Mc Donalds, kände att jag var värd det faktiskt.

Sen kom Johanna hit och vi åkte spontant till S:t Eskils gymnasium och var med på ett såkallat LAN. Det var första gången jag upplevde ett sånt, och jag kände mig så malplacerad ska ni veta. Det var vidrigt, massa unga killar som spelade spel och åt chips tills de somnar dreglandes över sina tangentbord.
Men på riktigt de har ju inget liv??

Det blev en match cod för mig och Johanna i alla fall och kan väl säga att Ps4 är 10 gånger roligare än dataspel. Det gick uslare än uslast men ändå lite kul. Man kan ju inte gå på ett LAN utan att spela något ;)

Hann även med en högtidlig stund: Årets första bus! Bus-säsongen är ingenting jag har längtat till, kladdigt, fläckig kropp och dyr jävla mousse. Men det är ändå ett bihang till vintern, som en blindtarm. Ingen egentligen gillar den men den finns där och så ska det förbli.

Likes

Comments

Det är något speciellt med att försova sig, det ingår olika stadier i själva händelsen.
Det första är chocken: när man ser klockan och hjärtat pumpar till en extra gång.
När man inser det: När chocken har lagt sig och man det går upp för en vad som har hänt.
Sen kommer omplaneringen: Bara börja kolla ny buss, höra av sig till sina klasskompisar och hoppas att frånvarotimmarna inte blir mer än 4 sammanlagt.
Sist men inte minst har vi skammen den slår till först när man kommer till skolan och rullar in mitt under en genomgång med håret på ändå och med flåsande andning.

Såhär ser min morgon ut och jag tror det har att göra med att min kropp den är inställd på lov. Det enda alla pratar om i skolan är det där förbaskade lovet. Kanske var det önsketänkande att det började idag som gjorde att snooz-knappen var så inbjudande.

Likes

Comments

Instagram@elinverajansson