Har du någonsin funderat på att åka på ett utbytesår?

Alla gånger jag har tittat på High School Musical filmerna och samtidigt drömt om att vara en utbytesstudent och gå på High School i USA går inte att räkna. Min mamma åkte själv på ett utbytesår och berättade för mig hur underbart hon hade det.
Livet här är så annorlunda, men samtidigt så likt livet hemma i Sverige. Din värdfamilj som blir som din extra familj, alla vänner du får för livet och alla oförglömliga minnen och saker du får uppleva! Allt ifrån fredag kvällarnas fotbollsmatcher, de gula skolbussarna, resorna till alla nya platser, den nya kulturen, det nya språket och High School spiriten med alla temadagar. Detta är bara en del av det jag har upplevt och vad du kommer att få uppleva! Allt detta har varit det bästa med mitt år hittlis och var de främsta anledningarna till varför jag valde att åka.

Jag valde EF redan efter första mötet eftersom jag ansåg att de var de mest proffsliga. EF har dessutom gjort detta i över 50 år och vet därför vad de håller på med. Jag kände på direkten att de brydde sig och att de var de jag ville åka med!

Drygt ett år sedan gick jag på mitt första infomöte vilket gjorde mig ännu mer intresserad, och till slut bestämde jag mig att göra det! Det visade vara mitt bästa beslut jag någonsin tagit. Allt jag har upplevt här och kommer uppleva går varken att beskriva eller att glömma.

Om du är intresserad av att få veta mer finns det möjlighet att anmäla dig till ett infomöte: http://www.ef.se/highschool/infomeetings/

Sluta fundera, och gör det!

Likes

Comments