Ny blogg: http://elintossman.devote.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att ha stressat ihjäl mig med världshistoriens största hemprov i ledarskap så kan jag nu efter drygt 3500 ord, andas ut och säga att jag är klar. Känns så otroligt skönt. Så nu ska jag gå ner på gymmet för ett benpass och sen belöna mig själv med lite Ben & Jerry tillsammans med lite serietittande. Och nu kan även jag välkomna en otroligt efterlängtad helg. 

Likes

Comments


Snälla nån ta mig tillbaka till sommaren. Är så less på allt som heter plugg och kyla just nu. 

Min kväll kommer i alla fall bestå av plugg, plugg och lite mer plugg och någonstans där emellan ska jag lyckas träna också. Wish me luck. 

Likes

Comments

Fick hem dessa godingar idag från Footway (klicka på länken för att komma till skon). Lyckan är total. Har aldrig riktigt varit en sån som följt trender men i år så passar skotrenden mig som handen i handsken. Gillar verkligen den tjocka sulan och den breda klacken. Märket på dessa är då Vagabond och är helt klart värda sina dryga 700kr!

Likes

CommentsOch så var det måndag igen. Helgen blev precis lika bra som jag hade tänkt mig. I fredags jobbade jag från halv fyra till åtta och drog sedan ut en sväng och träffa en massa trevligt folk. På lördagen blev det marknad med Anna där jag gav mig själv kappan ovan i födelsedagspresent, den hittade jag på Öhmans och märket är Vero Moda. Är helt och hållet förälskad. Sen på Söndag blev jag 17 och firades med gofika och fint sällskap. Kunde inte fått en bättre födelsedag helt enkelt. 

Likes

Comments

Hell is empty and all the devils are here.

Likes

Comments

Onsdag idag. Halva veckan har nu gått och snart är det helg. Är så sjukt taggad på vad helgen kommer ha att erbjuda. Strosa runt på marknaden, äta nougat tills det kommer ut genom öronen och sen träffa massa trevligt folk på kvällen. Sen fyller jag även år på söndag så på lördag blir det middag med brudarna och senare utgång. Kommer bli galet bra. 

Likes

Comments

Ny vecka. nya tag. Slutade vid ett idag eftersom jag skulle till läkaren och ta lite prover. Så om ca 2 veckor får jag veta om jag någonsin kommer få njuta av en tårta igen. Annars rullar livet på som vanligt. Förkylningen håller på att släppa så ikväll blir det en lugnt pw och sen lite plugg.

Likes

Comments