Idag så började jag dagen med att göra nya fransar! Otroligt välbehövligt, har tyvärr ingen bild men kan lägga upp en imorgon, men är nöjd som vanligt, Mi är superduktig!
Efter det hämtade mamma mig & så åkte vi till Gävle & hade en mor&dotter dag, med lite fix av internet & porttelefon bland annat också till lägenheten! Sen åkte vi till Harrys & åt middag, sedan så åkte mamma hemåt & jag åkte till lägenheten, välbehövligt med en dag med bara mamma & fix & mys, & såklart god mat! Åt även thaibuffé till lunch, muuuums!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var de en ganska slö onsdag, jag & Emma gick & åt thaibuffé, det var som det låter otroligt gott, annars var den ganska händelselös, tyvärr. Men taggad tills imorgon då jag får höstlov!! Ska bli såå skönt!

Bjuder på 2 snabba spegelbilder påväg till skolan, & såklart den traditionella matbilden.

Likes

Comments

Äntligeeen fredag! Inte för att jag är den som ska klaga på vecka då jag bara gått 2 dagar i skolan pågrund av flytten, men det är ju alltid underbart med fredag oavsett om veckan varit lång eller ej.

Idag har jag inte gjort så mycket märkvärdigt, tvättat då jag inte fått nycklarna till tvättstugan i Gävle, städat & packat lite mer saker till lägenheten. Sen så åkte jag & min kära mamma & åt pizza buffé, såå gott! & nu ska jag nog bara vara med lite vänner!

Likes

Comments


Idag kom dagen, dagen då jag flyttade till min första egna lägenhet! Allt känns superbra, jag trivs i min lilla, fina, ljusa, och nyrenoverade etta här på söder i Gävle.

mamma hämtade nycklarna idag klockan 10 och sen kom jag och vi bar upp min säng och några flyttkartonger. Sen drog vi till Valbo och gick på lite affärer, framförallt Ikea. Vi åkte och lämnde allt och sen åkte mamma hem medans jag stannade här och fixade iordning allt, så nu är allt klart och jag är så jävla glad. Jag är ju såklart inte klar med allt i lägenheten, jag har i princip bara en säng här (haha) men jag är nöjd för det, för jag vet hur bra allt kommer bli när det är klart.

Men nu ska jag slänga soporna och göra lite sådant tråkigt, sen ska jag duscha (utan draperi för det har jag inte fixat än..) och sen tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på Youtube tänkte jag. Hoppas ni har haft en jättebra dag, så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!

Jag heter Elin och kommer från en liten by i Hälsingland som heter Järvsö, men jag bor nu i Gävle där jag studerar. Jag startade en blogg mest för att skriva av mig lite och visa min vardag som inte är så speciell alls egentligen, jag älskar att umgås med vänner, smink, skönhet i allmänhet, kläder och mat! så det är nog det innehållet för det mesta kommer influeras av.

hope you enjoy!

och här har vi lilla mig! 

Likes

Comments