Header

Träning och hälsa

Hej fina du 💕
Hade du en bra alla hjärtans dag? Det hade jag och jag fick en härlig kväll tillsammans med min fästman innan vi båda däckade innan kl 22 haha.

Idag är det torsdag! Jag älskar torsdagar av 2 anledningar
1, det är en sån där härlig spänning inför helgen
2, torsdagar innebär Grit Cardio!

Det var två veckor sedan jag tränade grit sist pga tidsbrist och sånt där. Men idag var det dags igen och jag hatade varje sekund 🙃 hade blodsmak i munnen och kände hur jag hade tappat både teknik och flås. Men tack vare ändringen i kosten så klarar jag av att ta ut mig mer. Och det känns super härligt!!

Imorgon är det äntligen fredag och som jag har längtat efter den här helgen!!

Love,
Elin

Likes

Comments

God morgon hjärtat, idag ör det din dag

Årets bästa dag där vi firar det bästa som finns; kärleken!

Jag ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen, men mellan plugg, jobb och allt annat som ska göras här i livet har bloggen inte riktigt hunnits med. 

Något som har hunnits med är fettisdagen och trots ett nytt kostupplägg unnade vi oss semlor. De var riktigt goda men kombinationen av den mängden socker och fett triggade migrän. Så hejdå semlor. 

Jag önskar dig en fantastisk alla hjärtans dag 💕​

Love,
Elin

Likes

Comments

Träning och hälsa

God morgon!

It's friyay! Idag blir det veckans tredje bodypump-pass om jag kan röra mig. Jag har fruktansvärt ont i överkroppen sedan passet i onsdags, men så länge jag kan andas djupa andetag utan att det knakar i mig så ska det nog gå vägen!

Men först: dagens viktigaste mål (okej alla mål är lika viktiga..) Frukost! Jag har gjort lite ändringar i kosten för förbättrade resultat och äter ganska mycket mer än vad jag är van vid. Det ska bli extremt spännande att se vad detta ska leda till!

Så nu kör vi!

Love,
Elin

Likes

Comments

Träning och hälsa

Yes.

idag är första dagen på resten av ditt liv. Har du gjort det till en bra dag?
Det har jag! Plugg, antog mig en ny skrämmande uppgift, lagade mat, började äta bättre, fick på mig en blus som jag aldrig kunnat ha tidigare, levererade en Isabella-Löwengrip-pose (och ser sådär hungrig ut efter nya utmaningar) delade med mig av bra erfarenheter och tog på mig mitt fina leende. Det klär mig ju så fint. Och vet du vad, ditt leende passar så fint på dig. Så se till att bära det varje dag!

Jag ser så mycket fram emot vad som komma skall och jag är så glad att jag ser på framtiden med glöd i blicken och en vilja av stål.

Ja, du läste rätt. Positiva Elin är tillbaka till 110%. 

Love,
Elin

Likes

Comments

Träning och hälsa

Hej fina du, hoppas du mår bra.

Jag mår bra! Jag mådde inte bra igår dock. Jag hade ett långt möte på förmiddagen och när jag kom hem började jag frysa som en galning och mådde allmänt dåligt. Så jag levde i soffan större delen av gårdagen. En jäkla skit-tisdag med andra ord.

Idag mår jag bättre. Jag har pluggat, plockat, lagat mat och tränat. Ett pass bodypump fick det bli idag. Underbart härligt. Efter att ha suttit på rumpan mer eller mindre hela dagen var det riktigt skönt att få låta kroppen jobba.

Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta morgondagen. För imorgon, då väntar en ny dag. Första dagen på resten av ditt liv. Och jag ser så mycket fram emot det!

Love,
Elin

Likes

Comments

Jag fyller år om 3 månader och det här är ett meddelande till alla som undrar vad de ska köpa i födelsedagspresent till mig (läs mamma, roy, bästis och de andra två haha)

Jag drömmer fortfarande om New York. En weekend vecka där och få utforska städernas stad och få prova brudklänningar på Kleinfields (jag står för visselpiporna)!

Mina favoriter Ed Sheeran och Justin Timberlake ska spela i Sverige i år. Ed Sheeran på Ullevi 11 juli, där jag redan har biljetter till. Men Justin spelar i Stockholm 31 juli på min namnsdag, så det är ju skrivet i sten att jag ska vara där.

Så nu, mina älsklingar, behöver ni inte längre fundera på vad ni ska köpa till mig i födelsedagspresent! Bra va?

Bild från google.

Love,
Elin

Likes

Comments

Träning och hälsa

Lyckan när man vaknar upp till strålande sol!

Trots att det var nästan -10 grader ute var det inte sådär obehagligt kallt, utan det var lagom kallt och vindstilla. Jag tycker inte om att gå mina promenader i stadsmiljö då jag inte känner det där lugnet och sinnesron som jag får vid havet. Men jag hittade en väg som jag inte har gått innan som kan fungera. Drömmen är att bo nära havet igen.

Men, att få starta veckan med en pw i fantastiskt väder. Det är svårslaget!

Hoppas du har haft en fantastisk måndag fina du!

Love,
Elin

Likes

Comments

Träning och hälsa

Det var längesen jag mådde så dåligt i min egen kropp som jag gjorde den här helgen. I fredags hade jag en jättemysig kväll tillsammans med min fina Johanna, men jag fick så otroligt ont i magen efter att vi åt sushi. Sedan i fredags har jag inte känt mig hungrig en enda gång, på två dygn. Den enda förklaringen jag kommer fram till är att jag har ätit godis.

Från och med i torsdags, när vi köpte det och fram till igår lördag har jag gått och småätit av den där godispåsen och jag har aldrig känt mig så orkeslös. Jag har ingen energi och min kropp har svullnat jättemycket under helgen. Det är knappt att jag får på mig mina kläder, det kliar i min kropp och huvudet värker. Det känns som om min hud protesterar mot sockret, för att visa vilket gift det är, och vad det är som händer med en när man äter det.

Efter att ha ätit upp den sista godbiten (för man slänger ju inte mat...) så hade jag så ont i magen! Jag fick mig en ordentlig påminnelse om varför jag aldrig går och köper smågodis längre. Jag mår så dåligt av det. Det värsta är att sockersuget kommer ligga kvar i systemet i flera dagar framåt, men idag känner jag att det inte kommer bli så tufft att stå emot, med tanke på hur dåligt jag mår efter den här godispåsen. Jag längtar efter mina matlådor som bara består av proteiner, fett och kolhydrater. Inget socker. Samtidigt som jag inte längtar alls då jag är så äckligt mätt.

Det enda jag vill är att må bra. Jag vill att min kropp och knopp ska orka hela dagarna med skola, jobb, träning och att samtidigt vara den glada Elin som jag är. Jag orkar inte allt det där när jag inte matar min kropp med bra mat, håller koll på kaloriintaget och undviker socker så gott det går. På veckodagarna.

Love,
Elin

Likes

Comments

Träning och hälsa

Torsdagen bestod av plugg hela dagen, matlådor och ett döda-mig-grit pass på kvällen.

Fredagen bestod av sovmorgon, stros och lunch på stan med bästa vän innan jag spenderade kvällen med Johanna för att ta igen de senaste 6 månaderna och hann knappt prata om hälften.

Mina dagar ska bestå av rutiner. Gärna som skalman med hans ät- och sovklocka. Då mår jag som bäst. Min migrän hålls i schack och kontrollbehovet håller sig på en stadig nivå.

Men under två dagar den här veckan har jag spenderat tillsammans med mina vänner, ätit mat som inte vanligtvis tillkommer i min vardag. Snackat, lärt känna varandra ännu bättre, delat med sig av minnen och jag har bara fått vara mig själv. Såna bryt från vardagen betyder så otroligt mycket för mig. Att få koppla bort verkligheten för en timme eller så och bara sitta och prata med personen framför dig, utan en telefon som stör.

Jag är glad och tacksam för det livet jag har, både det strukturella som är fullt av rutiner och alla underbara avbrott i vardagen.

Love,
Elin

Likes

Comments

I tisdags träffade jag mina tjejer från klassen för en liten AW, att bara vara vi. Inga grupparbeten, ingen tenta att tänka på utan bara tre klasskompisar som blivit bra vänner som tar en aw för att lära känna varandra ännu bättre.

Vi har haft några såna tillfällen när vi träffas, oavsett om det är avsett att plugga eller inte så känner jag att jag känner dem lite bättre efter dagens slut. De har kommit att bli två otroligt viktiga personer i mitt liv och som jag pratar dagligen med.

Vi var på Kafé Magasinet och åt lite pizza och tog ett glas bubbel. Så himla härligt när man äntligen lyckas få ihop allas scheman och man får ett par timmar tillsammans!

Love,
Elin

Likes

Comments

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM@elinthoernblad