Snart har en hel skolvecka passerat och jag är redan skoltrött. Trots det har jag bestämt mig för att satsa på tvåan. Jag ska gå och lägga mig tidigt på kvällarna, ta tag i plugget med en gång och försöka att sitta still under varje lektion, vilket faktiskt är riktigt svårt. Så fort jag får chansen reser jag mig och är överallt förutom på min egna plats! Blir så fruktansvärt rastlös!
Idag efter skolan åkte jag och Hanna in till stan för att besöka några butiker. Fick inte med mig något hem denna gången vilket kanske är tur då jag försöker spara till London om några månader.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har skolan börjat igen men lektionerna kommer igång först nästa vecka. Samtidigt som det är ganska segt att börja kan jag tycka att det är skönt att komma igång med rutinerna igen. Man är inte lika rastlös för det finns alltid något att göra trots att det kan bli för mycket ibland! Passade också på att ändra lite i min studieplan igår och valde då bort spanskan eftersom jag ändå inte får merit för den. Så istället planerar jag att läsa arkitektur i trean. Detta innebär att mitt schema i tvåan blir ganska nice ändå, vilket jag tror att jag behöver för tillfället!
Nu har dessutom favvisen börjat Polhem och alla andra 98:or. Kommer blir så bra!!


Likes

Comments

Ett av mina mål är att ta körkortet nästa år. Körde längre en vanligt med pappa idag och att bara sitta bakom ratten är ju så roligt! Håller dessutom på att söka jobb och mer en hälften av jobben som finns kräver B-körkort. Så ett mål för nästa år är att ta körkortet så tidigt som möjligt!


Likes

Comments

Kan ju inte säga att min update har varit den bästa, för det har den verkligen inte varit! Men efter några veckors paus känner jag att jag kan börja ta tag i det igen. Eftersom att det är såpas många veckor som jag inte har skrivit någonting om fick jag idéen att posta några bilder samtidigt som har hänt under dessa dagar. 

                    

En annan road trip, men denna  gången till Småland.    Barnen till brudparet i sina små söta finkläder.      Ett familjefoto taget i kyrkan.

                                                      

              

Lilla nyvakna kusin Molly.                             Efter alla kort med Molly fick jag också ett kort med tvilling brodern.   Dagen efter åkte vi till Västervik.

                                                                 

              

Sedan åkte vi från Västervik till Gotland.               Efter en vecka borta satte jag på mig de kläder som inte fanns i resväskan och åkte till stan.     

                                                                               

        

En annan dag ute med båten.                    Upptäckte att Krunegård hade släppt en ny låt och skickade fort en screenshot till Hanni som också 

fick ta del av låten<3333Likes

Comments

Jonna kom hem från Kroatien igår så gick bort till henne och spenderade dagen där. Vi gjorde ett fruktfat, åt kladdkaka och hann dessutom titta på två filmer. Eller ja, vi tittade på halva filmen på båda eftersom vi inte orkade se klart. Idag är det nästan en vecka kvar till min mosters bröllop och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Vilken klänning jag än väljer lär jag få sy om den lite så att den passar. Vilket jag borde ha gjort för ett tag sedan nu så att jag slipper sitta där i sista minuten!


Likes

Comments

Det har varit en riktigt bra dag bortsätt från att det regnade hela dagen och när jag inte hade ätit vilket resulterade till riktigt dåligt humör. Började morgonen med hotellfrukost det vill säga massa pannkakor!! Sedan åkte vi runt utanför Halmstad för tydligen var allt i centrum stängt eftersom det var söndag. (Hade nog aldrig klarat av att bo så!) På kvällen tog vi bilen till arenan och såg IFK matchen som de spelade lika 2-2. Det är så härligt att se matcher live på en arena med massa galna supportrar. Det är dessutom alltid någon som kommit fel och och hamnat på läktaren istället för på klacken. Dock behövs stämningen lika väl på läktaren för spelar IFK så gör dem ju!


Likes

Comments

Var i Varberg hela eftermiddagen igår för att titta på när mormor skulle springa. När loppet var slut åkte vi raka vägen till hotellet här i Halmstad. Dock stannade vi inte på hotellet länge eftersom vi hade bokat bord på en restaurang i närheten. Kvällen avslutades med VM matchen och alldeles för mycket kaffe som gjorde så jag inte kunde sova!
Idag gick vi upp tidigt så att vi hann äta frukost innan hotellfrukosten stängde. För tillfället spöregnar det vilket är riktigt synd då IFK matchen är ikväll.


Likes

Comments

Sitter i bilen påväg ner till till Varberg för att se mormor springa. Är redan riktigt uttråkad trots att det bara tar en halvtimma ner. Några kan ju sova oavsett om sätet i bilen är jättehårt och riktigt obekvämt. Själv har jag överskottsenergi och tanken att sova finns inte!


Likes

Comments