Malte 2 månader

Den här månaden har gått så så snabbt. Våra dagar ser ju ganska likadana ut nu såhär mitt i pandemin men oj vad mycket som har hänt med Malte sedan jag gjorde första månadsuppdateringen.

Kan ju börja med att berätta att han är mer och mer vaken och sover bara korta stunder. Så mindre och mindre tid till annat om man säger så.
Det absolut roligaste är att man har en helt annan kontakt med honom nu. Han ler mot oss och ”pratar” mycket. Han är absolut piggare och på bättre humör på morgonen och förmiddagen än eftermiddag och kvällen. Han har absolut fått mer humör överlag:) han säger till mer nu. Vilket är bra.

Han sover förövrigt väldigt bra på nätterna, vaknar endast 1-2 gånger för att äta. Han sover ju helst på oss eller med oss i sängen men vi lyfter alltid över honom i hans babynest som börjar bli för litet?!? Alltså han växer så det knakar.

Han har också utvecklats mycket fysiskt. Han håller upp sitt huvud bra själv, man får fortfarande vara med. Han har inte helt koll på det än ;)
Han kan rulla från mage till rygg och han har börjat upptäcka sina händer. Oj vad dom är spännande. Han har börjat sträcka sig efter saker och försöker gripa tag med dom, ibland lyckas han.

Tiden med honom blir bara roligare och roligare nu känner jag. Ju mer kontakt man får och respons av honom desto roligare. Även om jag tyckte om tiden när han var nyfödd också. Allt har sin tid och charm.


  • Malte

Gillar

Kommentarer