Min viktresa, skillnadsbilder och mål!

Personligt

Några av er har säkert läst detta inlägg tidigare, https://nouw.com/elinswahnfhyr/ibland-blir-man-hemmablind-31481171​ där jag för första gången berättade lite öppet om min vikt och viktnedgång. Jag är inte så öppen med den, för jag dels skäms över min nuvarande vikt men även hur jag såg ut och vägde förut. Vad som fått mig att ändra mig och göra ett inlägg om det nu är att jag i en förhoppning tror det kan hjälpa mig att nå min målvikt. Just nu har det vart en period där jag stannat av i viktnedgången och behöver lite pepp framåt och jag tror det kan hjälpa mig att skriva om det och vara öppen om det, det känns i alla fall som det skulle kunna hjälpa så helt klart värt ett försök.


För att dra en lång historia kort har jag alltid varit lite rund och mullig, även som barn. Men aldrig då på en "sjuklig nivå" eller vad man ska säga. Dock vändes det 2008 efter en olycka, jag mådde dåligt och började tröstäta. Jag själv märkte det inte, tyckte inte alls jag tröst åt men vågen skenade iväg och även kroppen. I års skarven 2014-2015 bestämde jag mig själv att det fick vara nog, gränsen var nådd för länge sedan och tog beslutet att ändrade min kost och livs stil. Egentligen ingen radikal förändring men det har gjort kroppen gott. När jag var som störst vågade jag inte ens gå på vågen, så jag vet inte exakt hur många kilon jag tappat. Men hummar jag är jag ganska säker att det rör sig om 25-30 kg.

Så nu 2019 år tanken att komma ännu närmare min målvikt eller kanske nå den, jag har små delmål på vägen med "morötter" för att höja motivationen. Det är svårt och man kommer lätt på sidospår och det blir ibland svårt att köpa bra mat med en begränsad budget, men jag har lyckats förut och ska även lyckad nu!

2012 - 2018 (samma fleecetröja)​

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Så grymt bra jobbat 💪 Det är svårt det här med vikten , vi får peppa varandra 💞
nouw.com/fia_jungdalen
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Åh tack! 😍 ja den är grymt svår och dessutom ingen quickfix som stör mig, jag vill helst ha snabba resultat och stora! 👎😅
nouw.com/elinswahnfhyr
KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Heja dig❤️🙌
nouw.com/karolinajonsson
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
stallhörnan
stallhörnan,
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Nämen, tack så mycket! 😍🙌💕
nouw.com/elinswahnfhyr
maricalindberg
maricalindberg,
DU ÄR GRYM!!! 😃
nouw.com/maricalindberg
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Wow, shit! TACK!!! 😁🙏
nouw.com/elinswahnfhyr
Ankibus
Ankibus,
Bra jobbat 🙂😍
nouw.com/ankibus
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
IcelandicPower
IcelandicPower,
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
mariellefriman
mariellefriman,
Wow, vad du har jobbat på bra! 👏🏻👏🏻😀
nouw.com/mariellefriman
elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Tack så mycket! 😍😍🙏
nouw.com/elinswahnfhyr