Life update!

Hej eller kanske snarare tittut, här kommer en liten life update ifrån oss här borta. Som några av er säker vet saknar ju jag detta med att blogga ganska så mycket faktiskt, men det blir ett moment i vardagen som jag tyvärr inte hinner med. Dessutom kände jag själv att inläggen ofta blev lite enformiga och ganska tråkiga så jag valde att ta ett uppehåll. Men nu händer det mycket och jag måste ju erkänna att suget kommer mer och mer.

Som jag avslöja i ett tidigare inlägg för någon vecka/månad sedan så har ju Kavat och jag flyttat. Till att börja med vintern 19/20 står vi installade i ett varmstall här hemma i "byn" och vi trivs som fisken i vattnet. Ska jag vara ärlig vet jag inte vem av oss som trivs bäst, jag har ju under mina år med Kavat märkt att han trivs väldigt bra på stall och tycker om att få komma in. Dessutom har jag drömt om att få vara i ett "riktigt" stall så länge jag kan minnas, så jag trivs verkligen!

Kavat har nydligen haft en välförtjänt men dock ofrivillig vila i nästan 2-3 veckor blev det. Först var tanken att ge honom en liten vila, men sedan kom det snö och han var sommarskodd så därav en lite längre vila. Men förra Tisdagen åkte vinterpjuxen på och vi är påväg igång igen och jag ska berätta att det är en P I G G fjording som skrittats igång senaste veckan. I Måndags tog vi två korta galoppera och nog var piloten på ryggen ute på hal is, trodde det skulle bli kapplöpning genom skogen men peppar peppar..

Så vi hoppas kunna komma igång med träningen för vår instruktör snart också och satsa mot målen 2020! 🎉

Bjuder på lite blandade bilder ifrån senaste tiden.

Gillar

Kommentarer

Från personsämsta till personbästa på 1,5 vecka.

Pärlby Kavat, Tävlingar

Det går som en berg och dalbana, för några veckor sedan genomförde jag och Kavat en LB:1a på ett personsämsta, på hela 48%. Veckan därpå var vi iväg igen och kammade då hem ett personbästa i samma klass på hela 66%. Det går fort i svängarna kan man säga.

Säsongen har två "tävlingar" kvar innan det troligtvis blir vinter vila. Det är en Pay and Ride den 11 oktober och sedan en lokal CR  den 17 oktober, där vi med förhoppning ska plocka vår sista godkända runda för att få ansöka om prestationsmedalj, så håll tummarna för oss 🤞

Gillar

Kommentarer