VECKAN SOM VARIT

En till vecka har gått i USA och den har varit känslofylld. Mycket tankar snurrade i huvet i början av veckan om jag skulle berätta för värdföräldrarna om hur jag kände angående situationen i hemmet eller inte. Det slutade som sagt med att jag sa till dem på fredagen och de tog inte min nyhet så värst positivt. Jag har aldrig varit med om hur två vuxna människor kan behandla en annan person så illa. Kan säga på att på tre minuter hade de verkligen fått ner mig på botten och de påstod att au pair inte var för mig. Men det ska jag visa för dem att de har väldigt fel och jag ska inte hem till Sverige än på ett tag.

En rolig sak som hände i torsdags var att vi firade Yasmin som fyllde år i onsdags. Hon bjöd med runt tio personer för att äta middag på en restaurang i downtown Oak Park. Så mysigt och jag hade det jättetrevligt! Vi åt på en japansk restaurang och jag beställde någon "bowl" som man kunde välja innehåll själv. Den var helt okej men denna typ av mat är inte riktigt min grej. Sedan gick vi vidare till ett annat ställe och köpte efterrätt som det tog evigheter för att komma in till bordet så vi kom nästan hem försent. Jag har en regel på att jag måste vara hemma senast 11pm om jag kör bilen vilket jag gjorde i torsdags. Kom hem tre minuter i elva så det var ju inte försent iallafall, dumt att ha några minuter till godo menar jag.

Servitören var nog världens sämsta fotograf, alla bilder blev helt suddiga!!

I lördags var jag barnvakt på kvällen då värdföräldrarna var iväg på tennisklubbens avslutningsmiddag för säsongen. Jag tog med mig barnen och åkte hem till Lisa som också var hemma med sina barn då hennes föräldrar var på samma avslutning. Vi åt pizza och sedan kollade vi på en film som kanske inte var helt okej för två åttaåringar att kolla på. Filmen verkade handla om en isbjörn och ett barn som försökte lösa ett mysterium men sedan började det skjutas med vapen och grejer så kanske inte helt optimalt.

Söndagens planer var egentligen att jag skulle träffa en tjej som heter Julia inne i Chicago men jag fick ställa in det då jag kände att jag behövde vara hemma om värdföräldrarna behövde prata med mig eller något men de var borta hela dagen så jag gick hem till Nina och vi åt lunch på ett mysigt café här i River Forest. Jag beställde en panini med tomat och mozzarella, supergod men det var någon konstig basilika på som smakade tandkräm men jag petade bara bort den så blev det bättre. Senare på eftermiddagen åkte vi till samma Pumpkin Patch som jag var på med min värdfamilj. Det var mycket mysigare att gå runt där denna gång då det nu har blivit kallt här och man får en bättre feeling inför Halloween. Senaste gånger var det 30 grader och strålande sol, inte riktigt vad jag förknippar pumpor med liksom.

Denna vecka blir det jobb som vanligt men med en stelare stämning i huset och till helgen ska jag till Boston, ska bli superskönt att komma ut ur huset och få träffa lite svenska tjejer och bara inte tänka på allt som pågår just nu. Längtar så mycket tills fredag!

//Elin

Gillar

Kommentarer