TVÅ MÅNADER

Ytterligare en månad har gått i staterna och wow säger jag bara vad det har hänt saker! Tog en trip till Boston och träffade härliga tjejer från orientation, jag har ätit goda bruncher med mina tyska kompisar i Chicago, varit på ett haunted house som absolut inte vart värt pengarna, karvat pumpa, firat Halloween, tagit beslut om rematch och sist men inte minst flyttat till min nya underbara värdfamilj i Bethesda.

Jag glömde visst att ta kort på det färdiga resultatet av pumpan men kan hälsa att den fick ett klassiskt ansikte för en Halloween pumpa!

Ja det händer lite mer här än vad det skulle ha gjort hemma i lilla Degerfors men jag älskar det trots att hemlängtan smög sig på när jag landade i mitt nya rum och i en ny familj. Jag tror att allt kommer kännas bättre efter bara några veckor när jag har installerat mig i familjen och kanske köpt lite nya prylar till mitt rum som gör det mer personligt men även när jag har börjat träffa nya kompisar här runt omkring. Har nu varit i familjen i fyra dagar och saker känns redan bättre även fast tårar har runnit ned på mina kinder under helgen. Jag hade min första "jobbdag" hos familjen idag och det gick förvånansvärt bra. Hade som förväntning att huset skulle explodera och att barnen skulle ligga ner på marken och grina men icke. De var så duktiga imorse och lyssnade på mig när jag sa till dem, allt kan ju dock vara tvärtom imorgon bitti. Den mellersta tjejen var klar och påklädd med regnjacka och gummistövlar en halvtimme innan vi skulle gå till busshållplatsen, kan säga att hon blev mallig när jag berömde henne!

När jag hade lämnat av de största barnen vid bussen gick jag och minsta tjejen hem igen. Måndagar och onsdagar har hon ingen pre-school så idag lekte vi hela dagen tills hon blev lite trött och då blev det TV en stund på eftermiddagen, skönt för min del med kan ju erkännas.

Är så glad att jag tog beslutet att gå in i rematch då jag nu inser när jag har kommit ifrån det som brukade vara min vardag att detta är mycket bättre och familjen här är mycket mer hjälpsam och de frågar hela tiden om jag behöver något och erbjuder sig att hjälpa mig om jag skulle vilja. Jag säger inte att den andra familjen inte gjorde det men min nya familj känns mer öppen och de vill verkligen att jag ska känna mig välkommen vad det än handlar om. De frågade även första dagen när jag kom hit om jag ville följa med till min värdpappas syster i South Carolina över jul och självklart tackade jag absolut ja till det erbjudandet. Så nu har de bokat en flygbiljett till mig med, är så tacksam för det!

Kom ju som sagt hit den 31 oktober vilket betyder Halloween. Jag möttes av min värdmamma och den minsta tjejen på flygplatsen och vi körde direkt hem till huset för att sedan åka och kolla på de största barnens Halloween parad i skolan. Alla barn var utklädda och efteråt hade de lite party i sina klassrum innan de åkte hem igen. På kvällen var det dags för Trick or Treat och barnen var så exalterade. De sprang över gatorna härs och tvärs och bara håvade in godis så familjen behöver ju inte köpa det på ett tag. Vad som var lite tråkigt var att det inte var så många hus med dekorationer här då nästan alla hus i Chicago åtminstone hade någon slags dekoration, men vi hittade ett hus här i trakterna som gick all in och jag passade ju självklart på att fota det. Turist som man kanske kan kalla sig för ibland iallafall!

Det var väl oktober månad och början på november. Nu kan allt bara bli bättre och jag vill verkligen se vad Washington DC har att erbjuda framöver, så vi hörs nästa gång!

//Elin

Gillar

Kommentarer