PAKET HEMIFRÅN

Så var ännu en vecka över och den gick både snabbt men ändå långsamt på något sätt. Det var ju Thanksgiving i torsdags och jag var ledig den dagen vilket gjorde att det kändes som helg och att jag sen behövde jobba på fredagen igen var bara jobbigt. Men men vad gör det om hundra år?

Thanksgiving var en trevlig högtid, min bästa i USA än så länge. Jag fick lite julkänslor när jag vaknade upp och de fortsatte under hela dagen. Det var bara så härligt att umgås med familjen och att allt inte handlade om julklappar och presenter vilket det blir på jul. Vi åt god mat hos min värdpappas farbror och jag var så mätt när vi åkte därifrån. Jag skulle säga att vi var omkring tjugo personer där och alla var så trevliga som jag träffade.

Dagen efter (fredag) behövde jag jobba och jag var schemalagd från sju till fem vilket gjorde att det inte blev någon Black Friday shopping för mig. Hade ju tidigare bestämt träff med Nadja för shopping men fick ställa in de planerna. Min värdpappa var även hemma från jobbet den dagen så det blev bara en konstig situation av det hela. Förstod inte riktigt varför han behövde mig.

Senare på fredagkväll mötte jag upp Nadja på gallerian som ligger fem minuters bilväg från mitt hus och vi åt middag på The Cheesecake Factory och det var såå gott! Båda två tog en club sandwich med pommes och när vi hade ätit upp var vi så mätta att vi inte orkade en cheesecake till efterrätt, lite synd faktiskt. Efter middagen mötte vi upp Eva och vi gick mot bion. Ingen av dem hade sett "A Star Is Born" så vi köpte biljetter till den även fast jag redan hade sett filmen en gång. Det gjorde inte mig något då den är så bra och jag skulle kunna se den en tredje gång, inga problem.

Innan filmen sprang vi förresten in på Macy's en sväng för jag skulle hitta en parfym tänkte jag. Det hela slutade med att jag kom ut med en ny väska från Michael Kors. Det var 40% off och jag bara kände att jag behövde köpa en sån väska. Jag skulle väl inte säga att det var ett superbra beslut men är ändå glad att spontanshopparen själv som jag är köpte den, väskan är ju fin iallafall!! (Bild på väskan kommer längre ned).

På lördag förmiddag hämtade jag upp Nadja och vi körde in till Bethesda för att möta upp två andra svenska tjejer. Vi åt brunch på The Original Pancake House och jag köpte mig en våffla med jordgubbar och grädde, mums kan jag säga! Sedan gick jag och Nadja vidare mot Starbucks för en kaffe. Jag vet inte hur mycket pengar jag har spenderat på Starbucks de senaste veckorna, det enda svaret är väl för mycket antar jag men gott är det ju.

Senare igår när jag satt på mitt rum hörde jag att ett paket hade kommit till mig! Förstod ganska snabbt vad det var då jag visste att mamma och pappa hade skickat ett som skulle komma runt dessa dagar. Ett stort paket från Sverige och först ville jag inte öppna det men ångade mig ganska så snabbt. Tårarna forsade ned på mina kinder när jag såg allt som fanns där i. Godis i alla former, ostbollar från OLW, mina svarta stövlar, hudvårdsprodukter, chokladkalender (barn som man är), min älskade minijulgran hade de packat ned och födelsedagspresenter eftersom jag nu fyller år om en vecka. Känns bra att ha lite saker hemifrån i sitt rum och det känns faktiskt hemtrevligt nu.

Idag åkte jag och Nadja in till Georgetown för lite mer shopping. Jag fick med mig ett par byxor, en stickad tröja och ett par sneakers hem. Skorna hade jag inte riktigt tänkt att köpa och det tänkte nog inte heller mitt bankkonto. Har spenderat så sjukt mycket pengar denna helg så får lunga ner mig med shopping för ett tag, men jag har iallafall haft roligt och det är väl det som ska räknas antar jag när man är ute på ett äventyr som detta!

//Elin

Helgens inköp och Georgetown Waterfront. Det var så fint väder ute idag och typ 15 grader varmt, satt i solen i T-shirt en stund på eftermiddagen till och med!

Gillar

Kommentarer