I'M MOVING TO WASHINGTON D.C.

Efter två veckor av rematch har jag nu äntligen hittat min familj. Jag kommer i början på veckan flytta till Washington D.C, det är inte riktigt klart än vilken dag jag åker men det blir antagligen på tisdag eller onsdag. Det är så skönt när allting äntligen är över och nu har jag något att se fram emot igen. Jag trodde inte på andra au pairer när de sa att rematch var en jobbig period men efter att gjort det själv förstår jag precis. Att fortsätta bo och jobba i den familj man precis har dissat känns inte direkt toppen. Stel stämning och sämre kommunikation är vad det leder till då jag knappt har pratat med värdföräldrarna på två veckor. Jag tänkte skriva ett enskilt inlägg om hela rematchprocessen när allt har lugnat ner sig och berätta lite i detalj hur allting gick och kändes.

Iallafall, familjen som jag ska bo hos har en mamma, pappa och tre barn. En pojke på sju år och två tjejer på fem och tre år. Supergulliga barn och det är såhär jag ville ha det från början, mindre barn alltså. Det känns som man får en bättre relation med yngre barn och de uppskattar det man gör i jämförelse med barn i den åldern jag har nu. De bor i en förort till DC som heter Bethesda och det var gångavstånd från huset till det som är public transportation som går in till downtown. Mitt jobbschema skulle vara från 6:40-16:00 under dagarna måndag till fredag och de flesta helger skulle jag vara ledig om det inte är något speciellt som händer och barnen inte kan följa med föräldrarna. Jag är så glad över att jag inte behöver åka hem och att jag får fortsätta göra det som jag har drömt om sedan jag var femton år då jag känner att jag verkligen inte är klar med USA än på ett tag!

Så igår efter jag hade matchat med familjen åkte jag och Nina in till downtown Chicago en sista gång då jag ville ta lite bilder med "bönan" och bara gå omkring i staden en stund. Jag gillar verkligen Chicago och DC måste leverera för att göra mig nöjd. Det enda dåliga här är väl att det inte är så speciellt säkert då staden är en gammal gangsterstad och Nina som innan sin rematch tidigare bodde i DC påstår att det är säkrare där, men vi får väl se.

//Elin

Gillar

Kommentarer

juliaalundgrenn
juliaalundgrenn,
Åh va kul att det löste sig!!❤️❤️
nouw.com/juliaalundgrenn
elinsvenssoon
elinsvenssoon,
Jaa det var verkligen kul så nu känns det bra igen!!❤️❤️
nouw.com/elinsvenssoon