Här har det hänt en hel del sedan sist! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll tog vi tag i badrummet och äntligen säger jag bara! Och vi blev fruktansvärt nöjda, innan ville man ju inte ens gå in där för att det var så fult, men nu känns det så mycket bättre!

Likes

Comments

Igår va det en riktigt vårdag! Farmor och farfar var här och fikade på altanen och det blir riktigt varmt där ute när solen står på! Och idag är det nästan full storm ute och det har snöat under natten så vägen är full av slask, underbara kontraster.

Likes

Comments

Nu har snart tredje veckan vi bott här gått, och jag tror verkligen att det var bra för oss att flytta hit! För oss, för Hubbe och för vårat förhållande. Och jag har förstått hur tråkigt det är att måla fönster, kan vara det tråkigaste med hela flytten och de räcker ju inte precis med att måla en gång, men blir så ljust och fint när man är klar och nu är det bara sovrumsfönstren kvar och sen är jag klar! Och då får jag hitta på något annat projekt för att hålla mig sysselsatt medans Markus jobbar!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen flyttat in i de nya huset! Vi fick nycklarna i onsdags och då tog jag med mig all målarfärg och alla tapeter och började direkt! Och alla sovrummen är klara och lika så hallen! Alla rummen var nästan nersotade och med samma tapeter sen huset byggdes men nu har vi piffat till det lite med en liten budget och vi trivs redan väldigt bra! Fram mot våren ska vi måla om verandan och badrummet och längtar så mycket, och har vi bara så bra fart vi hade med det invändiga tror jag allting kommer gå superbra! Jag har målat och tapetserat i räserfart och Markus har packat upp och fixat iordning allt, vi funkar väldigt bra på de sättet, han låter mig göra mitt och på så sätt blir de bäst haha!  Men att fixa tre rum på så kort tid tog verkligen på krafterna så igår gick vi bara runt och småplockade och organiserade vårat kaos.  

Likes

Comments

Det här med "what i eat in a day" har ju blivit så himla poppis nu så även jag måste ju haka på trenden! När man ska äta tycker jag upplägget är väldigt viktigt! Man äter ju med ögonen också och tror jag har kvar det så efter att jag jobbade på skräddarn! Men jag försöker alltid lägga upp det fint så det ser inbjudande ut!

Lunch! Vaknade så sent idag så blev lunch istället för frukost! Har fått en dille på bananpankakor så det var ett självklart val imorse!

Kaffe! Gärna på dunk om de finns...

Sallad med Parma och mozzarella! Dock va det mycket mer pasta i kastrullen men varje gång man ska hälla av risoni så åker 2/3 ut i vasken...:)

Likes

Comments

Inspiration!

Letar för fullt efter saker till huset och längtar efter att få måla och tapetsera det så som vi vill ha det!
Vi (jag) har tänkt en lite lantlig stil med massa mys! I sovrummet har Markus valt tapet så där blir det en grå träliknande tapet, i gästrummet en rosa linneliknande tapet och i de rum som kommer bli kontor/sminkrum kommer det bli en vit tapet med blått mönster!
Känns fruktansvärt roligt att få välja allting själv och ha såpass fria händer som vi faktiskt har fått av våran hyresvärd!

I övrigt gällande inredning så ska det vara mysigt och lantligt men endå stilrent!

denna resan kommer bli så rolig!

Likes

Comments

Hejsan! Här har det ekat tomt i flera månader och under tiden har det hänt massor i våra liv! Vi har bland annat skaffat oss en liten omplaceringshund som sakta med säkert börjar vänja sig vid oss!

Och inte nog med det så skall våran lilla familj flytta till en stuga utanför Öxabäck och vi längtar något sjukt! Vi skall hyra en vit stuga på 75 kvadrat med inflyttning i februari och det ska bli så roligt! Eftersom det inte alls är så lång tid kvar så har vi börjat och packa samt köpa tapeter och färg och vi har planer på hur vi vill ha det. Det kommer bli så kul att inreda och göra om ett litet hus! Så framöver blir det väldigt mycket renoveringsilägg och också mycket inredning på nytt!

Likes

Comments

Äntligen så har vi fått tummen ur och fått iordning på hallen här hemma! Innan hade vi två fula Kallax hyllor från Ikea och en tamburmajor med endast två ben! Inte jätte praktisk att hänga jackorna på faktiskt! Men i torsdags när Herren i huset kom hem bar det av till Ikea! Äntligen har vi en fin byrå och dagen efter hängde vi på låset till Jysk för att köpa en ny tamburmajor i metall!

Det enda som behöver göras i hallen nu är att byta taklampa och fixa förvaring för skorna! Känns så skönt när man trivs i sitt hem och inte har något emot att bjuda hem folk!

Får fixa efterbilder på hallen när jag slutat mitt pass på jobbet!

En detalj i hallen jag dock aldrig kommer göra mig av med är min älskade fjäderlampa! Har även gjort två stycken till sovrummet också men mer om det i ett annat inlägg!

Likes

Comments