#nouw30daychallenge

On my mind

Från och med idag går jag med i det superroliga projektet och tävlingen #nouw30daychallenge, vilket betyder inspirerande inlägg, varenda dag! Hur bra låter inte det?? Målet är att under dessa 30 dagar fylla min blogg med omsorgsfullt skrivna inlägg som ska inspirera och ge värde. Det har varit svårt för mig att uppdatera ofta, samtidigt som jag går en heltidsutbildning och jobbar all annan ledig tid med mitt företag. Nu känns det så bra att äntligen få en riktig push mot att uppdatera ofta. Mer specifikt så är mina mål och ambitioner med dessa dagar att uppnå det här:

  • komma in i en rutin med att uppdatera dagligen, med lika hög nivå av inspiration och värde i varje inlägg.
  • Nya fototips varje vecka (här får ni gärna ge förslag på vad ni vill veta mer om inom foto/bildbehandling, har redan fått en hel del förslag som jag tänkte ta upp, så roligt!)
  • Jag vill inspirera MERA! Det finns så mycket inom fotografi och min vardag som jag känner att jag vill dela med mig av. Allt från att följa med mig i vardagen, se lite behind the sceenes med ljussättningar, till att se hur jag planerar mina shoots och hämtar min inspiration. Jag vill så gärna dela med mig mer av vad som inspirerar mig själv!
  • Jag vill att bloggen ska berätta min resa till att bli en toppfotograf och inspiratör/influencer. Att lägga fram alla korten på bordet och visa er både ups and downs i min resa, det vill jag vara tydlig med. Allt är inte alltid så lätt, så varför låtsas som det?
  • Mitt sista mål är att komma igång med videos! Så spännande, kanske det mål som blir mest utmanande för mig att få ihop på 30 dagar, men det ska nog allt gå! Allt går om en vill det tillräckligt mycket, ellerhur? :D

Nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,

Så fin du är<3

nouw.com/kellyericsson
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Älskar bilden, så fin! Vad roligt att du också är med på nouw30daychallenge, jag är säker på att du kommer att leverera toppen inlägg 😊
nouw.com/amandaparkkinen
Linneabroberg
Linneabroberg,
Vad kul! Ska bli väldigt roligt att få följa och läsa detta!
nouw.com/linneabroberg