Min vecka Måndag till Fredag

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig vecka och får en helg ni kan slappna av på och njuta! Det slog mig precis att jag knappt vet någonting om er som följer min blogg, vad gör ni om veckodagarna? Jobbar ni, pluggar ni eller gör ni något helt annat? Skriv gärna en kommentar och berätta lite om er! Så nyfiken på att höra för att få lära känna er lite bättre.

Så här kommer en summering av min vecka (ja, veckan är ju inte slut, men fram till nu)

Hur fin är inte min nya kappa?? Älskar den! Ni hittar den HÄR

Måndag

Jag började veckan på Fotoskolan sthlm där vi fick genomgång av en uppgift vi kommer att göra för MiND, vi gjorde även ett studiobesök hos dem. MiND jobbar för psykisk hälsa, en superviktig organisation för vårat samhälle och det känns både fint, bra och lärorikt att få arbeta med dem. (Vill skriva ett långt inlägg om psykisk hälsa, det är så viktigt att belysa detta och att prata om det, men det får bli i ett kommande inlägg helt ägnat åt det i fråga.) Vår uppgift är att ta fram en moodboard för olika kategorier och att göra en bildbank för deras känslobilder.

Tisdag

Förmiddagen började med att gå igenom olika plattformar jag kommer att arbeta mycket med, samt en planering för en ny kund vi kommer att ha på Ectivity media (ett företag där jag arbetar som creative director och har hand om flera olika företags visuella innehåll m.m). Under helgen hade jag arbetat fram en moodboard och bildtonalitet för företaget jag kommer att börja fotografera åt, under måndagen gick vi igenom kring det för att ta oss till nästa steg.

Runt 12 tiden mötte jag upp Olov från min klass på Fotoskolan sthlm för att börja planera vår moodboard för de känslobilder vi ska skapa. I och med att vi var tvungna att leta från egna erfarenheter hur vi uppfattar de olika känslorna så var det både tufft och känslostarkt men framförallt fick vi en förståelse för vikten i uppgiften och hur viktigt det är att vara tydlig i hur vi framställer känslorna.

Onsdag

Fortsatt arbete med MiND uppgiften samt handledning av vår lärare för det här projektet. Efter det skulle jag ta tunnelbanan in till T-centralen för att möta upp Jakob men av någon anledning var det strömavbrott och jag fick ta en svettig powerwalk till Hötorget och möta honom där. Vi gick ner mot Östermalm för att fotografera några influencerjobb och mot kvällen tog vi en promenad hemåt. Tack och lov började tunnelbanan gå igen när vi var strax halvvägs hem... puuhhh!

Torsdag

Igår jobbade vi igen med uppgiften på Fotoskolan sthlm fram till tvåtiden då jag mötte upp Lisa Höök för en fotografering Lisa är också fotograf och superduktig. Vår gemensamma kompis Sara Isabel hade föreslagit mig som modell för en shoot i en skivbutik, så kul! Det var roligt att för omväxling stå som modell och inte bakom kameran för en shoot hihi (eller okej, mer korrekt - att låta någon annan helt köra egen kreativitet och att inte jag bestämmer hur mitt "porträtt" ska se ut).

Mot kvällen mötte jag upp min syster Sofia för ett event med Gina Tricot i deras nya konceptbutik på Götgatan. Vi båda fick våra förväntningar överträffade när vi kom dit. Allt var suuuperfint och instagramvänligt med neonskyltar, snygga färgtoner och sittpuffar m.m. Tove Styrke var även där och körde några låtar. Det bjöds på bubbel och tilltugg i kaféet Flik (som ligger inuti butiken) som har fantastiskt goda smoothie bowls och nyttigheter.

Fredag

Då kommer vi till idag. Sjukt trött var jag på morgonen efter en vecka med alldeles för lite sömn, men jag tog mig in till skolan och var där först av alla klockan 8:40. Redovisning en timme, sedan åkte jag hem. Tog en timmes power nap (haha sååå needed!!) Nu har jag redigerat bilder från helgens fotograferingar och ska nu börja med lite annat jobb som återstår på min to do list. Ikväll nalkas chips och dipp, yummiiie!!

Gillar

Kommentarer

Corina ,
Trevlig blogg.
corinas.for.me
elinstraat
elinstraat,
Kul att du tycker det! 😃
nouw.com/elinstraat
josefinelouise
josefinelouise,
så snygg du är!
nouw.com/josefinelouise
elinstraat
elinstraat,
Tack snälla du! 😃
nouw.com/elinstraat