Jag har tagit examen!

Outfits, Vardag, Resor

Hur längesen var det inte nu som jag bloggade? Säger alltid till mig själv att äääh, nu har jag väl allt slutat blogga.... men ändå kommer jag alltid tillbaka hit gång efter gång haha! Det kommer liksom tillbaka det där suget att skriva, saknaden efter något lite mer "långsammare" än sociala medier och allt ständiga bildfladder som så snabbt swishar förbi. Ändå är många kvar och kikar in här fortfarande och det värmer så <3 Vill tillbaka till detta, bloggandet, skrivandet och att bara andas i text lite, på något annat forum än instagram. Hur känner ni, om bloggar i dagsläget?


Eftersom det var så längesedan som jag bloggade nu så har jag ju massvis med bilder att publicera här (så kuul!) Så let's throwback till Ibiza igen, älskade ju den brännan jag hade och kläderna, ååååh saknar värme och sol!

Supersnabb recap - förra veckan tog jag examen på Fotoskolan STHLM efter mina 2,5 års studier och är nu utbildad Fotograf och Visuell kommunikatör. Jag har lärt mig så mycket under de här åren och fått en helt annan syn på branschen och jag känner verkligen att jag hittat mitt kall i livet. På sidan av studierna har jag gjort massor av frilansjobb, det har även varit så roligt att se Gasp agency växa (där jag är fotograf och creative director). Känner mig sjukt peppad på år 2020, det kommer att bli ett spännande år!

Hur mår ni och vad hoppas ni på i 2020? 💕

Gillar

Kommentarer