Den gömda ön Kurcula - vackraste solnedgången!

Resor

Fler bilder från vackra Kurcula som jag och Jakob reste till i höstas under en weekend. Trots att tiden flög iväg var det en underbar resa att minnas. Något som vi verkligen behövde, att komma iväg tillsammans och ta det lugnt från jobb (trots att detta även var jobbresa haha). Några möten men större delen tid till att bara njuta och kolla omkring på ön. Se bara på den här fantastiska solnedgången! Helt magisk! Efter att solen gick ner gick vi till en restaurang vid havet och åt pizza. Åååh så mysigt och härligt det var! Mer sådana stunder <3


Dagen innan jul och ingen julstämning här på bloggen haha! Ska väl bli ändring på det, men äsch, Kroatien alla dagar i veckan <3

Gillar

Kurcula - vår jobbresa i Kroatien

Resor

Såhär gott kan en ha på en jobbresa i Kroatien! LYX säger jag bara, så lycklig över denna resa tillsammans med Jakob <3 Vi blev bjudna till en villa på en ö ute i Kroatien av ett dryckesföretag som vill ha hjälp att lansera på den svenska marknaden. Helgen bestod av en fest (direkt när vi kom fram efter 6h flyg och 4h taxi!!) dagen efter var det mest chill och några möten. Resten av helgen spenderades omkring på ön, det lilla torget och restaurangerna vid havet. Jag passade på att flyga drönare och ta ett gäng bilder. Kroatien har jag varit i en gång tidigare, otroligt vackert överallt! Skulle dock rekommendera att istället för 4h taxi ta den 2h långa färjan istället, och inte under kvällstid som vi gjorde (satt 4h och såg ingenting av Kroatien hehe). Vi tog färjan till flygplatsen i Split och det var mycket smidigare och härligare.


Så mysig resa och jag längtar galet till nästa äventyr, inget planerat än så vi får se var det bär av nästa gång!

Gillar

Jag har tagit examen!

Outfits, Vardag, Resor

Hur längesen var det inte nu som jag bloggade? Säger alltid till mig själv att äääh, nu har jag väl allt slutat blogga.... men ändå kommer jag alltid tillbaka hit gång efter gång haha! Det kommer liksom tillbaka det där suget att skriva, saknaden efter något lite mer "långsammare" än sociala medier och allt ständiga bildfladder som så snabbt swishar förbi. Ändå är många kvar och kikar in här fortfarande och det värmer så <3 Vill tillbaka till detta, bloggandet, skrivandet och att bara andas i text lite, på något annat forum än instagram. Hur känner ni, om bloggar i dagsläget?


Eftersom det var så längesedan som jag bloggade nu så har jag ju massvis med bilder att publicera här (så kuul!) Så let's throwback till Ibiza igen, älskade ju den brännan jag hade och kläderna, ååååh saknar värme och sol!

Supersnabb recap - förra veckan tog jag examen på Fotoskolan STHLM efter mina 2,5 års studier och är nu utbildad Fotograf och Visuell kommunikatör. Jag har lärt mig så mycket under de här åren och fått en helt annan syn på branschen och jag känner verkligen att jag hittat mitt kall i livet. På sidan av studierna har jag gjort massor av frilansjobb, det har även varit så roligt att se Gasp agency växa (där jag är fotograf och creative director). Känner mig sjukt peppad på år 2020, det kommer att bli ett spännande år!

Hur mår ni och vad hoppas ni på i 2020? 💕

Gillar