Denna gullungen är bara helt underbar, nu när jag är sjuk (igen🙄) så är hon så snäll och leker för det mesta själv så jag kan vila. Är så konstigt för det känns inte som en typisk förkylning, är seg och ont i halsen men inget annat. Nu hoppas jag verkligen att H klarar sig ifrån förkylning denna gången också. Sist var jag sjuk 1 vecka sen blev A sjuk i 4 dagar, men H klarade sig helt ifrån.

Idag händer det inte så mycket, ska försöka komma ut på promenad så vi båda får frisk luft och så jag kan handla någon lunch. Finns så tråkig mat hemma, hahaha! Jag har själv handlat hem det men jag är inte sugen på nått av det så det får bli en sallad eller nåt nere från stan.
Önskar er alla en fin dag🍀

Kramar Elin

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, nu var det ett tag sedan jag skrev, har varit massor som har hänt. Det har varit jobb, vänner, ta hand om sig själv, umgås med familjen och begravning. Men nu är den "hektiska" veckan över, jag och H kört vårt race igen nu. Idag har vi varit på BVC för mammagrupp men det kom igen då många var sjuka och ja kanske helt enkelt glömt det så vi satt ner och pratade om H och fick ta alla måtten. Sköterskan tyckte hon såg så fin ut och utvecklades bra, alla mått och värden såg kanon fint ut så vi skulle bara köra på som vi har gjort. Blev en extra BVC kontroll kan man väl säga, vilket inte är fel då H hade gått upp så mycket i vikt sist. Men det fick vi bukt på och det visade sig att sköterskan hade skrivit fel i datorn så det blev fel på kurvan. Ny vikt och ändrat den tidigare så nu såg det mycket bättre ut, H hade till och med gått ner i vikt men ingen alarmerande. Innan vi stack till BVC tog jag och H en skön vill stund i sängen, H sov och jag tittade på en serie som jag har fastnat helt för nu... Nashville. Har ni inte sett den så borde ni ta en titt, den är såååå bra.

Jag fick precis fixat mina föräldradagar, då jag fick godkänt semester från jobb i april så kan jag på så vi förlänga min ledighet och vara ledig fram till september. Får se när jag isåfall börjar jobba men nu känns det bra att det mesta har löst sig med våra föräldradagar, först såg det ut som att jag inte kunde vara hemma så länge som jag önskat, men efter lite klipp och klistrat så ser det bra ut så här långt. Skönt, slippa tänka så mycket på det. Nu väntar vi bara svar från kommunen så vi vet var H ska gå på förskola... Spännande och vi hoppas självklart på vårt första val och vi håller verkligen tummarna.

Nya tavlor i köket, så mycket ljusare det blev nu och ett helt annat kök. Ska se om vi kan få upp två små tavlor också, som passar in i temat. Tyvärr glömde jag ta en bild på hur det såg ut innan (kass som man är och alltid glömmer det) men innan var det iaf en stor tavla med en bild ifrån New York (tror jag) med en bro och massa hus, blev väldigt mörkt med den då det var en kvälls bild så nu är det väldigt ljust med dessa nya tavlorna.

Nu ska jag och H busa en stund innan hon blir trött och ska sova igen. Jag önskar er alla en bra dag och vecka.

Kramar Elin

Likes

Comments

Hej på er! I detta inlägg tänkte jag dela med mig om lite saker som ni inte vet om mig. Har läst några sådana inlägg nu de senaste dagarna och tyckte själv det var rätt roligt att läsa. Har tagit mig några dagar pga jobb att komma på vad det är jag vill dela med mig, finns där egentligen saker som jag kan skriva... Jo det blev några punkter efter ett tag så här kommer lite om mig som ni inte vet om.

1. Jag har blivit mobbad hela min uppväxt. Det har varit väldigt illa så jag har flera gånger lämnat skolan för att det inte har funnits något annat som har hjälpt (just då).

2. Under gymnasie tiden var jag inne i en fas och var punkare. (Bilden, tagen på vaxmuseet i London) Som ni ser så var utseendet inte det som var prio, kritvit i ansiktet och ja jag struntade i allt som hade med utseende och göra.

3. Jag dricker väldigt lite under dagarna för att slippa gå på toaletten. Ja det är faktiskt sant, det är såååå tråkigt att behöva gå på toa. Kan säga att under graviditeten så var det extra jobbigt då jag praktiskt taget bodde på toaletten, dag som natt. Haha!

4. Fick min första pojkvän när jag var ca 16 år. Varade i 1 månad och var inte seriöst alls.

5. Även innan min graviditet har jag haft små "stretch marks" på min mage. Det har varit super jobbigt men också en påminnelse om min vikt som jag tog tag i för några år sedan men sen blev jag gravid. Nu är det många "stretch marks", som jag tycker är jätte jobbigt men försöker se det som "ärr" efter vad min kropp har åstadkommit och försöker vara stolt över min kropp.

6. Jag har (vad jag vill säga) svår tinnitus pga att jag har spelat alldeles för hög musik i hörlurar i många år. Varje kväll så hör jag ett pip ljud som ibland gör det svårt att sova, sen hör jag väldigt dåligt och måste säga "Va" eller "Förlåt vad sa du?" på jobb. Vilket jag upplever att mina kollegor kan tycka är jobbigt ibland, men jag försöker förklara för dom så det blir lättare för oss alla.

7. Jag hatar att prata i telefon, oavsett om det är någon jag känner. Pulsen ökar och jag blir så osäker på vad jag ska säga... vad är det för fel på att träffas eller sms:a? Haha!

8. Jag ÄLSKAR Vänner serien, har säkert sett hela serien flera gånger om, är säkert uppe i 100 gånger.

9. Jag har haft dreadlocks. En frisyr som var väldigt intressant och som jag ibland kan sakna, men kommer aldrig göra om det då det slet för mycket på mitt hår. Jag gjorde dom när jag gick första året på gymnasiet och för ca 4 år sedan upplevde jag att håret hade hyfsat återhämtat sig efter dreadsen.

10. Jag har spelat i ett band under en mycket kort tid. Jag var sångare och gitarrist, men tyckte inte om att sjunga för jag var inte bra nog (tyckte jag själv) så jag lämnade bandet.

11. Har sjungit i kör under några år när jag var mindre. Sådan kör som är i kyrka och sjunger, jag verkligen älskade det. Tyckte det var en sån härlig stämning.

12. Har töjt ut hålen i öronen, dock bara upp till 10 mm så de kunde växa ihop igen. Som tur är, hade inte alls varit kul med ett stort hål i öronen och inte kunna ha örhänge.

13. Jag är verkligen urusel på huvudräkning. Jag är nog den lättaste personen att lura när det gäller, om man får rätt summa pengar tillbaka i kassan.

14. Jag är utbildad målare.

15. Jag har väldigt dåligt tålamod. Något som verkligen sätts på prov många gånger nu när man är mamma. Hihi!

16. Jag har rökat. Började röka när jag gick på högstadiet ( i sjuan).

17. Har spelat mycket datorspel, eller det ord som jag menar att jag har lånat mycket för många år sedan.

Jag tyckte det var lite svårt att komma på eller välja vad jag ville dela med mig till er, det finns saker som inte ska komma fram då jag tycker det är för privat men detta ville jag dela med er.
Önskar er alla en trevlig måndagskväll och vecka!

Kramar Elin

Likes

Comments

Alla bilder är lånade från Pinterest
Detta är inget samarbete

Jag har fått en sån dille på Solstickan Design , skulle så gärna handla allt i deras sortiment. Funderar starkt på att köpa en brandsläckare, brandfilt och en poster. Hade varit fint så slipper man "gömma" den där tråkiga röda brandsläckaren, men köper jag en från Solstickan så blir det en inredningsdetalj som är snygg och bra om något skulle hända. Visst är det bara såååå snyggt?

Det finns också mycket snyggt till hemmet som jag skulle vilja ha, postern skulle jag vilja ha med svart bakgrund eller så kör jag på originalet (sista bilden). Är så svårt, för jag vet inte riktigt var jag skulle ha den om jag skulle köpt den nu så jag tror att det mesta får åka på önskelistan till min födelsedag. Då hinner jag fundera ut var jag vill ha det.

Kramar Elin

Likes

Comments