FÖRSTA LÄGGAN

Sist jag skrev här befann jag mig i Örebro. Nästan direkt vi kom hem åkte jag & Isak och kollade på en lägenhet. Egentligen hade vi ställt oss i kö och sådär för vi sa till varandra: ”Man vet ju aldrig hur länge det tar..” Men hips vips såg vi en lägenhet som låg ute och vi for och kollade på den bara för att liksom. Sedan tror jag att vi båda kände direkt att JA, här vill vi flytta in!! Så typ 4 dagar efter vi hade kollat på den skrev vi på & fick nycklarna.

Så det är ju någonting lite roligare som hänt nu mitt i detta corona-kaos. Jag har gruvat lite inför att flytta i och med att man inte vet nu i den här pandemin hur svårt det kommer bli att hålla sig med jobb osv. Men vi chansar, och sen får vi se. Jag tror att det kommer lösa sig bra ändå. Hoppas på det.

Det blir att man slungas tillbaka lite i tiden till den där tiden i mars-april när det var sånt himla kaos med covid. Det lugnade ju ner sig litegrann här hos oss efter ett tag eftersom att det inte var mycket smitta här alls. Men nu börjar det komma. Och det märks att folk börjat vara mer försiktiga igen och litegrann ”gå tillbaka” till tänket man hade när man först fick höra om det. Jag hoppas bara att vi alla hjälps åt att fortsätta vara såhär duktiga. Speciellt nu när vi börjar gå mot juletider. Att man handlar med förnuft och tänker sig för.

Har iallafall haft en supermysig helg. Vi har inte fixat så himl mycket i lägenheten i helgen utan mest tagit det lugnt. Ganska skönt det också. Men nu har jag laddat batterierna för att ta tag i kaoset till veckan🥰 Vill hinna göra det till ett hem innan det är dags att ta fram julpyntet!!

Älskar, alltså ÄÄÄÄLSKAR sovrummet!! Så himla mysigt❤️

Fick vår matgrupp i fredags. Känns som en dröm att slippa sitta och äta på golvet som vi gjort innan typ!!

Köpte några sådana här muggar då jag tänkte att det är perfekta te/glögg-muggar. 10 kr/st också!! Hur bra köp???

Älskar att klottra i min almanacka på söndagar. Det är typ som terapi❤️❤️


Gillar

Kommentarer