Header

Hur underbart är inte den svenska sommaren när den är bra? Jag och min fina vän Alice åkte här om dagen till en sjö. Vi satt och pratade om lite allt möjligt och hade hur mysigt som helst! När det är sommar är det sånna här enkla, små saker som gör mig så himla glad. Och en sak till, hur vacker är inte Alice?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ville bara visa min nya väska som jag för i övrigt är så sjukt nöjd med! Jag har velat ha en väska från Michael Kors sen jag gick i gymnasiet men det har inte blivit av att jag köpt en, men nu har jag äntligen gjort det!

Jag köpte väskan i butik i Stockholm men den finns även här!

Likes

Comments

Mina nästa inköp kommer troligtvis bli dessa tre som jag hittat på cocopanda.se!

Just nu använder jag Real Techniques Miracle Complexion Sponge som jag tycker har varit hur bra som helst men jag känner att jag vill köpa en ny nu. Dels av hygieniska själ men även för att jag vill prova om det är någon skillnad på den jag har och den jag tänkte köpa - Original Beauty Blender.

Jag har paletten Nude Tude från The Balm men jag vill ha Nude Dude också eftersom det är så fruktansvärt fina färger i, så jag vill faktiska ha båda!

Den sista saken jag tänka införskaffa är en helt matt palett från The balm som kallas för Meet Matte(e) Nude Eyeshadow Palette. Jag har sett många recensioner på den här paletten och den verkar sjukt bra. Även fast det är svårare att arbeta med helt matta färger till skillnad från skimmriga är det riktigt snyggt med en helt matt look.

Jag kommer komma med recensioner på produkterna när jag har provat dem!


Likes

Comments

Det här är del 2 av min resa till Grekland. Jag och min syster bestämde oss för att göra en utflykt där vi besökte tre olika stränder med en båt. Det enda tråkiga var att man inte fick stanna kvar hur länge man ville, det var ju så otroligt fint!

Det första stoppet var vid en strand där vattnet verkligen var det klaraste jag någonsin sett. Man kunde se enda till botten även fast det var flera meter djupt på vissa platser.

Man kunde gå upp till en gammal stenbyggnad som tog ungefär 20 minuter upp för en brant stig. Det var sjukt varmt så vi orkade knappt gå, när vi hade gått halva ville vi ge upp. Hur som helst kämpade vi oss upp för att se utsikten från toppen!


Likes

Comments

Ska jag berätta vad det roligaste jag vet är? Jo, att resa. Det måste vara det mest underbara man kan göra - att uppleva nya länder och kulturer. Jag drömmer om att göra en liten jorden runt-resa, hur fantastiskt vore inte det?

Det jag tänkte dela med mig av är min senaste resa jag gjorde till Grekland nu i juni med min syster!

Det här är hotellet vi bodde på, hur fint som helst! Om jag kunde skulle jag aldrig lämna det här paradiset.


Maten i Grekland är inte tråkig, hade jag bott där hade jag varit tvungen att behärska mig varje dag för att inte äta allt de erbjuder på restaurangerna.


​Chania är en fruktansvärt mysig stad med restauranger längst hela kajen där man kan sitta och njuta av den här utsikten. Längre upp på smågatorna finns väldigt många butiker i alla storlekar med allt från kläder till örter. Det är så mysigt att gå på kullerstensgatorna i klänning på kvällen och det fortfarande är varmt ute, en utav de härligaste känslorna.

Likes

Comments

Om någon skulle fråga mig vilken den svåraste frågan är att besvara enligt mig är, skulle jag lätt svara "vem är du?". Man kan göra svaret antingen väldigt kort och koncist eller hur långt och invecklat som helst. Jag ska försöka göra något däremellan!

​​Elin Stenström heter jag, en 19-årig tjej som älskar att resa, fotografera och drömma!
År 2014 tog jag studenten från Tumba gymnasium där jag gick estetik och media med inriktning fotografi. Innan jag började gymnasiet kunde jag nästan ingenting om foto. Jag var så fruktansvärt trött på skolan så jag ville gå någon linje som inte bara var teoretiska ämnen och då valde jag en jag tyckte verkade rolig - vilket var det bästa beslutet jag gjort i mitt liv kan jag uppriktigt säga.

Jag bor en liten bit utanför älskade Stockholm där jag för tillfället jobbar. Just nu sparar jag pengar för att göra det som faller mig in, jag har alltså ingen plan - men vem behöver en plan? Den tid jag inte jobbar spenderar jag i stallet, med vänner, på gymmet, fotar eller spenderar alldeles för mycket pengar på sminkshopping! Min blogg kommer handla mycket om mina precis nämnda intressen men även egna tankar och funderingar - jag hoppas att det låter underhållande!Likes

Comments