Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej, jag har fått en fråga som jag känner att jag måste svara på, den lyder nämligen så här ' Varför bloggar du inte? ' så jag hade tänkt att svara på den. Varför jag inte bloggar så mycket är nämligen att jag inte har någon tid eller inspiration. Jag har ju börjat skolan och då har jag träning varje dag, men jag kanske ska börja mobil blogga. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Nu hade jag tänk att ha en frågestund, så skriv så många frågor ni vill så lovar jag att svara på dom. Jag svarar när jag har fått tillräckligt med frågor.

Likes

Comments

Äntligen fyller jag fjorton år. Det ska jag fira med god mat, presenter, och massa fint folk.

Likes

Comments

Jag hade tänk att fixa en header eftersom jag inte har någon, och jag tycker det ser väldigt tråkigt ut. Men jag har en fråga till er angående det. Vet ni någon bra sida man kan redigera sin header på? Ifall ni har några bara sidor ni använder er av så får ni gärna dela med er av det. Kommentar eller kontakta min på något annan vis.

Likes

Comments

Hej, igår spenderade jag hela dagen i dom Värmländska skogarna. Jag var alltså lite utanför Karlstad. Det var iallafall jätte mysigt. Vi åkte ut på sjön och sedan besökte en marknad. Sen så åt vi god mat och hade det trevligt. Jag var bara där över dagen.

Men idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag kanske hinner fota sakerna jag köpte i Köpenhamn så kommer det ut ett inlägg om det senare i kväll.

Någon gammal bild jag hittade, har nämligen lite brist på nya bilder.

Likes

Comments

Hej, jag hade tänkt att svara på några kommentarer jag har fått i veckan.

Skulle varit jätte kul att veta vad du har för favoritoutfit? Jag har ingen direkt favoritoutfit. Men jag skulle tror typ ett par jeans och en tröja.

Shoppade du något i Köpenhamn? Kan du vissa det isåfall? Skulle varit kul att se.  Jag köpte bara två tröjor och en läpp produkt i Köpenhamn. Men visst kan jag göra ett inlägg och vissa sakerna.

 

Likes

Comments

Jag fick en fråga om jag kunde ha en frågestund, och det hade jag tänkt att ha. Men frågestunden kommer nog ut någon gång i nästa vecka.

En bild från Köpenhamn.

Likes

Comments

När vi va i Halmstad så spenderade vi en stor del av tiden på stranden ( Tylösand )
Likes

Comments