Uppdatering efter barnmorskan

Barnmorskan ringde mig och jag fick tid två timmar senare. Erik kunde ta sig från jobbet och skjutsa in mig, väldigt skönt!

Väl där får jag sitta och vila 10-15 minuter för att komma ner i varv. Och hon kommer ut till mig för att ta trycket så jag slipper resa mig. Och då är trycket 150/85.
Urinet påvisade inget protein iaf, och bebis hjärta lät bra och sf-måttet låg på samma som i torsdags. Däremot hade jag gått upp 2kg sen i torsdags och alltså 7 kg på 3-4 veckor... så nog är jag svullen...

Men trycket var ju lite för högt så hon ringde till specialistmödravården för att rådfråga. Men de sa att det räckte att jag kom tillbaka till bm på fredag, med nytt urinprov. Började jag må dåligt eller om trycket översteg 150/100 skulle jag ringa förlossningen.
Så nu hoppas jag att jag kan vila de närmsta dagarna!

Jag tog bussen hem sen, byte plus promenader. Och sen promenad för att hämta Emma på fsk, så nu gör fogarna sååå ont 😩 sitter med värmekudden mellan benen iaf, hoppas det ska lindra lite.

Så min första dag som föräldraledig blev ganska hektisk...

Tog lite magbilder ifall jag skulle blivit skickad till förlossningen 😝

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Vad jobbigt att blodtrycket bråkar med dig så här i slutet av graviditeten. Skönt dock att det inte verkar vara havandeskapsförgiftning i alla fall. ☺️