Regn regn

Elin, Emma 4-5 år

Min förhoppning om att hinna ut innan regnet började gick inte igenom. Strax efter frukost (Emma sov till 7.40 👏🏼) så började det regna.

Så vi körde lite nytta först, jag tvättade toaletterna både uppe och nere tillsammans med Emma, hon pustade speglarna och kollade hur man tvättar en toalett (perfekt att lära ut så får hon göra det sen. Så fick jag och min syster göra nämligen).

Sen klädde vi på oss och gick ut i regnet, hon ville åka sparkcykel. Erik och Edvin hade gått ut innan oss och erik den elakingen snodde min regnjacka, men jag letade fram ett paraply ☂️

I åkte till en lekpark och Emma åkte rutschkana och jeeez vilken fart hon fick! Hon flöööög av de första gångerna 😅 sen gjorde hon geggamoja. Fick sen ett MMS på Edvin som satt inne i soffan så visade det för Emma och då ville hon också gå in och kolla på tv. På vägen hem träffade vi på lite vattenpölar och daggmaskar så det tog sin tid ändå.

Det härliga med barn är liksom att de skiter i att det regnar, de ser bara det positiva med regnet dvs vattenpölar, geggamoja, maskar osv. Så borde vi vuxna också göra! Jag har nyligen köpt stövlar tex för oftast är det vi vuxna som är blöta/fryser och vill hem. Men klär vi oss själva så som vi klär barnen så har vi bättre förutsättningar 😊

Gillar

Kommentarer