Ögoninflammation igen

Emma 2 - 3 år, Sjukdom, Edvin 8-9 månader

Alltså vi har sån otur denna höst! Sjukdomarna bara avlöser varandra och imorse vaknade Edvin upp med irriterande ögon.
Emma hade ögoninflammation för en månad sen, inte kan väl bakterierna levt kvar tills nu?
Edvin har inte träffat några andra barn sen i tisdags ju så förstår inte varifrån han smittats?

Vi skulle ha gått till öppna förskolan idag, de har sopplunch och då brukar det alltid vara massa barn att leka med. Förskolorna är dessutom stängda idag så det är nog full fart där.

Istället fick vi ta en promenad ute i det kalla men vackra vädret så Edvin fick sova.

Resten av dagen får vi se. Jag köpte en extra bilstol i fredags, britax maxway, för 1441kr! Men vetisjutton hur jag ska kunna hämta ut den 😂
Går inte med vagnen, och har jag bil så måste jag ju ha Edvin i famnen... Erik får nog låna mitt pass imorgon och hämta efter jobbet.

Gillar

Kommentarer

LittleBears
LittleBears,
Här är det också sjukdom igen, fast verkar vara en lite lindrigare förkylning den här gången. De äter som vanligt och så, det är ju skönt. Men alltså hur mycket virus kan finnas! ☹
nouw.com/littlebears
ElinsPluss
ElinsPluss,
Ja jag förstår inTe! bara att hoppas de blir så friska i vår och nästa höst nu när de råkat ut för allt.
nouw.com/elinspluss
Sara D
,
Gah, denna hösten alltså. Tycker bara att allt löser av varandra och minstingen har ju nästan varit sjuk sedan han föddes ju. Ögoninflammation har vi också nu, men påväg att släppa hos oss. Så hoppas att storebror är redo för fsk igen denna veckan. Känns som en ovanligt sjukdomsfylld höst i år över lag. Hoppas aTT ni kryar på er!
ElinsPluss
ElinsPluss,
Tack detsamma! Ja hört flera som ör sjuka mycket, men även de som inte varit sjuka en dag i höst! att det kan vara så olika. Men en läkare sa att när det blir så här mycket hinner de aldrig få upp immunförsvaret mellan och drabbas därför av allt som går. Edvin var frisk några veckor i somras, annars har han varit sjuk sen han var 3-4 veckor.
nouw.com/elinspluss
Saynomore
Saynomore,
Krya på han. 💕
nouw.com/saynomore
ElinsPluss
ElinsPluss,