Hostig natt

Edvin stackaren har hostat så mycket igår kväll och i natt. Jag började natta vid 19.30 och han somnade nog 10 gånger men vaknade hela tiden av en hostattack och då satte sig upp hela tiden. Han gnällde så ynkligt efter varje hostattack också 😢
Han fick lite hostmedicin (första försöket vid 18 kräktes han upp på en gång, så äckligt tyckte han det var), nässpray, lökvatten bredvid sängen och en handduk att ligga på ifall det skulle komma kräks på natten.
Men han lugnade sig med hostan framåt 22 som tur var, och sen sov han ändå okej. Var vaken vid 1 och hostade en del dock. Men med tanke på början av kvällen förberedde jag mig på en vaken natt i soffan med honom sovandes på mig.

Det blir inget babysim för Edvin idag pga hostan. Men han fick ändå babysim-kläder 😛

Det har fortsatt snöa under natten och det som plogades igår var inte så plogat idag. Det var sjukt jobbigt att dra vagn och pulka till förskolan och tog en halvtimme. Efter lämningen gick vi till Ica och hämtade ett paket och handlade banan till Emmas gympa ikväll. När jag står där på Ica känner jag ”hjälp nu svimmar jag snart!!”. Men jag håller i vagnen och andas djupa lugna andetag och sen slutar det snurra. Men jag fick gå långsamt hem sen genom snön för det kändes som om jag klev i luften lite då och då. Sömnbristen börjar ta ut sin rätt och min kropp klarade tydligen inte den fysiska ansträngningen imorse. Pinsamt nog.

Nu ligger lite newbie-kläder ute på tradera! Även det underbara panda-setet från pop! Vill nästan inte sälja det 💕 SuperElliz heter jag.

Gillar

Kommentarer