Höstblåsor

Emma 3-4 år, Sjukdom, Emma 1,5 - 2 år

I helgen så blev Emma väldigt torr om sina läppar och sen dök det upp som små sår nedanför underläppen, vi trodde det berodde på torrheten. Men så idag 12.30 ringer förskolan och säger att Emma nog har höstblåsor 😢 jag hoppar in i bilen på en gång och är framme knappt en timme senare (detta kommer bli såååå skönt med nya jobbet!!)

Emma är ute då och leker, för hon är ju pigg som vanligt, men har utslag runt munnen. Jag går in och hämtar Edvin också, packar ihop deras grejer och åker hem med de.

Där och då glömmer jag bort Emmas kanin! Den låg inte på hyllan så därför kom den inte med hem. 😢 och det blev katastrof nu vid nattning när hon upptäckte det.

Men nu blir det vabb ett tag då, tills blåsorna torkat ut. Hon har en blåsa hittills, resten är prickar.

Edvin var pigg fram till nattning, då bröt han ihop och somnade på 5 minuter. Men sen har han vaknat två gånger hittills (under 30 minuter) och är så ledsen. Precis som mellan 22-23.30 inatt..
det måste vara nån jobbig fas nu som gör att han har svårt med sömnen. Fredags och lördags somnade han 22 resp 21.30. Och nu har han då vaknat två kvällar i rad.

Så det lutar väl åt att vabba två barn imorgon...

Det braiga är väl att Emma antagligen blir frisk till julafton, men om Edvin smittas så... det verkar iaf som att om man haft höstblåsor en gång så är man immun sen. Så nu hoppas jag och Erik att vi hade det som barn 😛

Min stiliga pojke som har så svårt med sömnen nu 😢🌸

Gillar

Kommentarer