Heldag vab

Elin, Edvin 2-3 år , Emma 4-5 år, VAB

Idag har jag vabbat 100%, och Erik har jobbat hemifrån. Emma fick ett hostanfall igår vid 22, hon hostade och grät. Jag tror inte att hon var vaken, hon hade ögonen öppna men de rullade liksom bakåt - skitläskigt! Jag satt där en stund och såg till att hon andades lugnt och fint igen och sen gick jag in till mig. Men jag höjde ljudet på monitorn så jag typ hörde varje andetag hon tog och sen kunde jag inte somna om förrän efter 1.

På morgonen vaknar hon av en ny hostattack och kommer in till mig. Då märker jag hur snorig hon är, så hon har blivit väldigt förkyld under natten. 😕

På förmiddagen gick vi ut i solskenet, men brrrrrr så kallt det blåste! Barnen klättrade på stenar och sen gick vi till en lekpark.

Efter vilan och mellis så gick vi upp då erik jobbade där nere. Barnen började leka för sig själva och till slut hamnade de inne i badrummet där bilarna först skulle tvättas och sen kom Emma på att prinsessorna skulle bada i badkaret (dockhusets). Så gulligt att de roar sig själva, det blev så klart vääääldigt blött men då de var i badrummet så gjorde det ju inte så mycket 😊

Vi har alla tre temp på 37.2-37.8. Så ingen feber hos nån men ändå höjd temp. Jag har ont i halsen igen och är inte helt pigg så jag jobbar hemifrån imorgon. Tråkigt då vi ska ha avtackning av en kollega imorgon men jag vill inte träffa någon när jag har ”symptom”. Jag får träffa henne sen nångång när Corona är över.


Ikväll blir det fashionabla korv med bröd till middag, hehe.

Gillar

Kommentarer