Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Hej mina fina! Har säkert inga läsare kvar längre nästan men ni som fortfarande läser min blogg kan istället följa MIg på instagram
Där jag uppdaterar dagligen. Har ingen inspiration så jag tar en paus från bloggandet och lever lite nu på lovet! Jag kommer komma
Tillbaka om ca en månad kanske,dock så kommer jag slänga in lite inlägg här och var så håll ögonen öppna! Kram på er. ELINSPETTERSSON@instagram
Här kommer lite bilder från de senaste !


Likes

Comments Detta brukar få mig på bättre humör när jag är nere! ENJOY. STANDARD QUOTES.

 

*Imperfection is beauty, Madness is Genius and it's better to be absolutely Ridiculous than absolutely boring.

 

*To all girls that thinks you're fat becaouse you're not a zise 0 , you're a beautiful one, It's socity how's Ugly.

 

*I'm selfish,Impatient and a little insecure. I make misstakes, I am out of control and hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Likes

Comments

Jag är lycklig,jag är frisk jag har två föräldrar, bra ekonomi , jag är smart,ser bra ut,kan göra vad jag vill i livet,har bra humor,är kristen,har en hälsosam kropp och inre glädje,jag har självförtroende och är bara ganska vanlig, alla svåra hinder och missförstånd har jag klarat av Och jag ser bara ljuset. Fan Vad lyckligt lottad man är igentligen tror ingen förstår hur bra de har de för än man har förlorar allt. Så börja redan nu att se hur lyckligt lottad du är.

Jag har bestämmt mig påriktigt, jag är trött på att käna mig ful och otillräcklig jag ska BARA tänka på allt positivt och se framåt så tror Jag att de kommer bli jätte bra:)


Life is a blessing.

Likes

Comments

Jag lever typ i skolan nu för tiden. Förlåt för att jag inte har bloggar men har som sagt varit väldigt stressad de senaste dagarna och de Har hänt mycket skriver mer detaljerat sen, lite sammanfattade bilder den senaste tiden puss!Likes

Comments

Har fikat lite med Felicia och har precis kommit hem har fruktansvärd mensverk och somnar här stående... Provet gick inte bra och känner mig sjuk igen. BRA dag eller? Nej men var iaf mysigt att träffa sin kära vän igen!

Likes

Comments

Livets mening är något jag har tänkt på väldigt mycket, vad är livets mening igentligen?

Det finns så mycket förväntingar på hur man ska vara, hur man ska leva att man ibland glömmer att leva, och de är jag minst sagt  mästare på haha, jag glömmer alltid bort hur bra jag har de när jag är mitt uppe i allt jag uppskattar inget omkring  mig och ser bara de negativa, och de är nog något av de värsta man kan göra.

Jag ser livets som en gåva den kanske inte alltid är så lätt men ändå vi har ingen aning om  vad som skulle kunna hända imorgon eller om en timma, de är de fina tycker jag och DE har jag iaf lärt mig, att ta vara på saker eftersom de finns bara nuet de är de ända som existerar så varför inte göra de bästa av de? jag tror att ded viktigaste i livet är att veta vad man själv anser som livets mening eftersom de är väldigt svårt att berätta för någon som kanske inte tänker samma som tex mig eller har upplevt mitt liv.

För mig betyder livets mening 'må bra', och hur faaaan mår man bra? jo man gör saker som man blir lycklig av.

Umgås med människor du får energi av folk som sprider glädje och som får dig att känna dig bra, de kan vara svårt att hitta de men de är värt att leta!  Sen tror jag också att livets mening är kärlek, även om ingen vill erkäna de så tror jag att alla vill hitta någon att bli kär i och förlora sig själv i någon annan.

Från och med nu ska jag frsöka uppskatta varenda liten grej i mitt liv även mina problem! de finns alltid två sidor i allt de gäller bara att se de för vad de är för de finns licksom inget annat sätt! 

Nä nu ska ni inte sitta och läsa mina klyschiga texter mer, iaf just nu sitter jag med en kopp kaffe och tända ljus och ser på sex and the city mina favorit tjejer helt klart, ha en mysig kväll puss!

Likes

Comments