JAG FÅR ÄNTLIGEN SKRIVA ATT JAG HAR KÖRKORT! Fyyy vad underbart det känns, helt sjukt! Inte riktigt fattat det än dock... Dagen toppades även med att väldigt många nära tog studenten och att min pojke fyllde år på sin student dessutom. Lyckan bara far runt inom mig! KRAM

DU GÖR MIG HEL!

Likes

Comments

Inte en enda skoluppgift kvar, bara körkortet kvar nu sen tar jag sommarlov på riktigt! Igår åkte jag till min fina pojke och firade att hans mamma fyllde år. Blev en massa god mat och lite tennisspelande i det fina vädret! Kram


Likes

Comments

Dagen började med att jag hade nationellt prov i matte b, blev klar efter tre timmar vilket var skönt. Åt på skolan tillsammans med Michelle och Cornelia. Därefter begav jag mig mot stan för ett möte med min chef angående sommarshemat, allt känns så bra just nu!

Efter mötet träffade jag min saknade vän Carolin, det var jättekul att äntligen få träffas! Vi gick runt och kikade lite på alla nyinkomna sommarkläder och satt ute i solen och åt glass!

En riktigt bra dag helt enkelt, avslutar den med lite bilkörning, naturkunskapsboken och en underbar pojkvän. Vi hörs!

Likes

Comments
Lite välbehövliga saker som kommer följa med i resväskan i sommar. H&M, Gina Tricot och BikBok - 50 kr styck

Likes

Comments

IDAG stod äntligen manikyr på schemat! Jag fick en manikyr och ett par härligt hallonröda naglar av Cornelia, nästa vecka är det min tur att öva på henne. Det teoretiska provet på frimatorn, jontoforesen och desincrustationen är också avbockat ( ska ta med kameran någon dag till skolan när vi övar på detta så ska ni få se vad det är för roligt jag pratar om) vilket känns väldigt bra.

Efter skolan idag fick jag skjuts av Sanna till körskolan och satt där ett tag och pluggade teori.. Det börjar närma sig nu hehehhihihu! Kvällen kommer att spenderas med körskoleböcker, matteboken och en naturbok framför eurovision song contest, perfekt uppladdning för de 4 timmar långa nationella provet i matte b imorgon, wish me luck!

Likes

Comments

Måndag, ny vecka och en hel bunt med uppgifter och prov den här veckan.. MEN sen är det bara en chill vecka kvar och det ska bli så skönt! Idag står praktik på schemat, hoppas jag har inbokade kunder idag också. Jag avslutar detta inlägg med att önska er en bra dag, kram

Likes

Comments

Tiden bara flyger förbi. Det är 21 dagar tills jag slutar andra året på gymnasiet och det är en hel del saker som ska vara avklarade tills dess. Jag ska försöka fokusera här på slutet och försöka göra så bra ifrån mig som möjligt.

Det som jag ser fram emot nu är fyra dagars ledighet och den här kvällen ska spenderas med mina fina vänner. KRAM

Likes

Comments