Idag är det fredag, denna vecka har jag inte gjort mycket, lite jobbsök, städ och fix hemma.
Igår såg jag och Anton en extremt bra film, the butler. Hade i princip ont i magen genom hela filmen då den var så gripande, ska inte berätta så mycket om den utan ni får se den själva.

"America has always turned a blind eye to what we done to our own. We look out to the world and judge. We hear about the concentration camps but these camps went on for two hundred years right here in America."

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag fyller år snart så har alla bett om önskelista, vilket alltid är så svårt tycker jag, vet inte om det är för att man vill ha så mycket eller bara inte kommer på något man ska önska sig. Men detta är högst på listan faktiskt, har velat ha en speedy så länge men eftersom man är sämst på att spara så har det inte gått så bra att köpa en, haha.
Imorgon är det äntligen fredag och i helgen ska jag och Anton iväg till mina släktingar i Nykvarn för kalas!

Trevlig helg till er alla, kram!

Likes

Comments

Godkväll allesammans!
Jag och Anton har äntligen varit på Ikea och köpt våra nya skåp. Så kul när man får flytta in i en helt tom och renoverad lägenhet, fixa och trixa, köpa nya grejor och göra fint. Tänkte jag skulle visa lite bilder på hela lägenheten framöver men det får bli när vi fått lite mer ordning. Hoppas ni får en fortsatt bra tisdagkväll! Kram

Likes

Comments

​Hej allesammans. Mina tidigare försök till att börja blogga har verkligen gått åt pipsvängen, men eftersom jag nu flyttat till en ny stad tänkte jag att det kunde vara kul att skriva lite om mitt liv här nere i Stockholm. Hoppas ni gillar det!

Likes

Comments