Yesterday's dinner

Igårkväll var jag och jobbet ute och åt middag i Göteborg. Som jag nämnt innan är vår Country Manager ifrån Polen här i ett par dagar. Vi ska ha en Nouw utbildning för henne och vi kickstarade dessa dagar med en härlig kväll på stan. Vi började med ett glas champagne på champagne-baren såklart! Älskar det stället.

Vi beställde även in lite chark och mums. Jag har ju fått en galen craving på oliver de senaste. Kan inte sluta är det. Igår tänkte jag bara att gud vilken härlig onsdag mitt i livet detta är. För varje utnyttjar man inte att leva till fullo på veckodagarna också? Det är därför jag älskar att morgonträns - för då kan man ha kul på kvällen! Okej, dock så dör man ju ofta av trötthet på kvällarna (haha) men ibland kan man faktiskt unna sig lite mer.

Hur mysigt att hänga i baren? Min nya favorit-grej. Förresten, ett tips: Att gå på dejt och sitta i baren är det bästa jag vet, det blir så avslappnat då. För då kan man på ett enkelt sätt beställa in lite chark om man blir hungrig utan att det blir en stor grej. Håller ni inte med mig?

Sedan gick vi vidare till tredje långgatan och Tacos & Tequila. Har faktiskt aldrig vart där innan men blev väldigt positivt överraskad. Cool lokal, grym personal (min kompis Madde jobbar där hihi) och maten var över förväntan. Det enda problemet var att det var tequila i alla drinkar... Jag kan verkligen inte dricka det längre. Testade att dricka det men gav upp ganska snabbt, det fick bli en öl istället.

Som ni vet har ju jag IBS och har ganska mycket problem med min mage. Tror inte mexikansk mat är så bra för mig, för jösses har aldrig haft så uppsvälld mage i HELA mitt liv som när jag kom hem. Det är tråkigt faktiskt, för det var så gott... Jaja, nu är det onsdag & vi har precis käkat frukost på kontoret. Nu ska vi sätta oss i möten för resten av dagen. Kram!

Gillar

Kommentarer

Maliness
Maliness,
usch gillar inte heller tequila efter en karatefylla jag hade på det hahanouw.com/maliness
sofiahagberg
sofiahagberg,
Älskar tacos och tequila!! en av favoriterna i göteborg 😊 nouw.com/sofiahagberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229