Vi dansade i en musikvideo

I måndagskväll vid 21 så hämtade @gertrudes upp mig med en Uber och vi åkte till Solna, där vi skulle medverka i en musikvideo. Sjukt spännande & kul. Något jag aldrig gjort innan. Trots lite trötta ögon så tog vi oss dit.

Det är en ny artist som spelade in sin musikvideo. Nouws sälj Digi Digi jobbar med henne och har allt ansvar över hennes PR & Marknadsföring. När Kitty frågade om jag kunde dra ihop ett gäng som kunde haka på musikvideon så var jag inte feg för det. Här ovan ser ni @alicestenlof och Klara.

Jag hade på mig mina nya sneakers och min päls från Hafnium. Vi skulle vara "dansare" i en scen, där vi var på en svartklubb. Vi var i en öde lokal i Solna, där de bland annat spelar in Gåsmamman. Coolt.

Vi var klara vid 01.00 på natten och jag stendäckade när jag kom hem. Vart lite groggy efter den sena kvällen hela veckan, haha, tantvarning? Gud, jag är så obekväm att stå och dansa btw... Brukar mest hänga i baren när jag är ute. Borde börja dansa mer, det är ju lite kul.

Nu är det redan onsdag och dagarna rullar på lika snabbt som vanligt. Imorgon tar jag flyget till Oslo för event med våra bloggare där. Kul ju!

Gillar

Kommentarer

hannawiman
hannawiman,
Hej! Just nu håller jag på med ett projekt, har därför ställt en fråga på min blogg kring det som jag gärna skulle vilja att du svarar på om du har tid. Kram nouw.com/hannawiman
Malene
Malene,
ÅÅåååå hvor er skoene ifra??
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229