Veckans schema: Fullspäckad vecka!


Måndag:
Startade morgonen med ett möte på ett kontor, där vi ska styla med Poppy Posters. Sedan handlade jag inför kvällens middag. Efteråt har jag jobbat hemifrån hela dagen. Snart ska jag slå ihop datorn och börja laga middag för min pappa kommer hit. Han är i Stockholm på jobb så är glad att han hinner med en middag hemma hos oss ikväll!

Tisdag: Min morgon börjar med en frukost som Petra Tungården håller, då hon släpper en kollektion för Safira. Sjukt mysigt! Efter blir det raka vägen hem och jobba. Vid 16 ska jag in till stan för att hålla ett event med Aussie, min nya samarbetspartner. Eventet börjar först 17.30 men jag ska bli lite stylad innan.

Onsdag: Lugn dag hemma och vi 13 har jag en tid inbokad för Dermapen. Längtar! Sara är helt fantastisk som jag går hos på Treklippare. Detta blir den 6:e och sista gången jag gör Dermapen och min hy är helt förändrad. Är så glad att jag gjort Dermapen alltså.

Torsdag: Träning på morgonen och efter har jag en plåtning med Poppy Posters i en lägenhet hela dagen. På kvällen ska jag på en Nelly-middag som Lovisa, Hanna och Moa håller i.

Fredag: Har troligtvis ett möte i stan men inget annat planerat. Denna vecka är rätt fullspäckad för mig. Jag är inte van med att ha såhär mycket inplanerat, så räknar med att vara rätt trött på fredag faktiskt. Blir en lugn kväll hemma! Något jag lärt mig är att planera efter sitt schema och inte efter hur man mår i dagsläget. När jag vet att jag gjort mycket

Lördag: Jag ska ha min årliga suprise-dag för Klara. Jag har ju en dag varje höst där jag firar hennes födelsedag, trots att hon fyller år på sommaren. Jag har planerat massa mysiga saker vi ska göra.

Söndag: Visning för Max lägenhet så det blir att utrymma lägenheten hela dagen.

Gillar

Kommentarer

Sagabrännström
Sagabrännström,
HannaLienhart
HannaLienhart,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229