Veckans schema: Bröllop & Palma


Måndag:
Jag jobbar ifrån Poppy Posters, som vanligt. Vi har alltid ett måndagsmöte och sedan sitter jag ifrån kontoret resten av dagen. Ikväll är det visning på min lägenhet (nervös!) så ska dit innan och fixa lite. Ikväll ska jag ut och springa samt packa.

Tisdag: Jobba hemifrån och packa klart. På eftermiddagen ska jag fixa ögonbryn samt mani+pedikyr. På kvällen ska jag träna igen.

Onsdag: Frukostevent på Nosh & Chow som Joanna Fingal håller i tillsammans med Hollies. Efteråt ska jag på ett möte för ett framtida samarbete. På kvällen har vi visning på Max lägenhet så då måste vi ha packat klart och fixat iordning i lägenheten. Ska faktiskt försöka träna igen och sedan gå och lägga oss tidigt.


Är inne i en extrem Selma-besatthet just nu. Klarar på riktigt inte av att vara utan henne. Har lite panik av att vara ifrån henne i 5 nätter... Men hon kommer ha det så bra hos Jocke & Malin, Max kollega och hans tjej. De brukar passa henne och hon har det underbart där.


Torsdag:
Vi sticker till Palma för Per & Emelie gifter sig där. Vi har hyrt ett hus tillsammans med ett gäng. Vi tar flyget kl 06, så det betyder att man behöver gå upp väldigt tidigt på morgonen. Men när vi kommer fram till Palma blir det säkert långlunch och sedan är det fördrink på kvällen tillsammans med alla gäster.

Fredag: Bröllop! <3 Jag älskar bröllop.

Lördag: Vet att de har hyrt en beach-club så antar att det kommer bli dagsfest + brunch. Det ska också vara magiskt väder i Palma så är väldigt taggad på att få lite färg.

Söndag: Antar att vi kommer vara lite slitna - men kan lätt tänka mig att åka till typ Gran Folies och bara ha det gött hela dagen. Vi åker inte hem förens måndagkväll.


Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Hoppas ni får det underbart i Palma <3nouw.com/chanapha
Jozzie
Jozzie,
Söt hund 🌸nouw.com/jozzie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229